Gündem Rising Star Türkiye 2. bölümde heyecan dorukta!

Rising Star Türkiye 2. bölümde heyecan dorukta!

12.07.2016 - 14:44 | Son Güncellenme:

Rising Star Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı. Jüri koltuğunda İrem Derici, Yılmaz Morgül, Mustafa Sandal ve Emine Sandal’ın oturduğu Rising Star yarışması yepyeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranlarına konuk oluyor. İşte yeni yarışma Rising Star Türkiye yeni bölüm ve detaylar...

Rising Star Türkiye 2. bölümde heyecan dorukta

Rising Star Türkiye'de heyecan dorukta. Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, jüri koltuğunda İrem Derici, Yılmaz Morgül, Mustafa Sandal ve Emine Sandal’ın bulunduğu program Rising Str Türkiye 11 Temmuz Pazartesi günü itibari ile başladı. Beğeni ile takip edilen Rising Star Türkiye bu akşam yeni bölüm ile ekranlarda olacak...

Haberin Devamı

RİSİNG STAR 2 .BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Merakla beklenen Rising Star Türkiye Temmuz ayında ekranda olacak programda Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal da yetenek avcısı olacak. Yarışmada geçen sene de jüri olan Mustafa Sandal bu sene ise eşi Emina Sandal’la birlikte jüri koltuğunda oturacak. Daha önce O Ses Türkiye’de Gökhan-Hakan’da olduğu gibi Mustafa ve Emina Sandal da aynı jüri koltuğunu paylaşacak.

Rising Star Türkiye'de yeni bir yıldız doğuyor

Rising Star Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Seda Yüksel isimli yarışmacı için "yeni bir yıldız doğuyor" yorumları yapıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve jüri üyeliğini Yılmaz Morgül gibi usta seslerin yaptığı Rising Star'ın dün akşam yayınlanan bölümün Seda Yüksel isimli yarışmacı damga vurdu.

Haberin Devamı

Seda Yüksel 'Sen Sevdalı Ben Belalı' için tıkla

STÜDYOYU SALLAYAN DÜET

Sesiyle ve duruşuyla büyük beğeni toplayan Yüksel'in özellikle Yılmaz Morgül ile yaptığı düet, jüri üyeleri dahil herkes tarafından ayakta alkışlandı. Muhteşem düet sonrası stüdyo bir daha sesleriyle inledi.