Gündem Sahibinden ayrılmak istemedi

Sahibinden ayrılmak istemedi

07.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da aşçılık yapan bir kişi avda tüfeğini arabanın bagajından çıkarırken yanlışlıkla ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Sahibinden ayrılmak  istemedi

Olay yerine gelen polis, sahibinin kafasını toprakla kapatıp, ayaklarının üzerine yatan “Mani” adlı av köpeğini güçlükle uzaklaştırdı. Köpek, bu sefer de sahibinin yanı başına yatarak sessizce beklemeye devam etti.
Olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı meydana geldi. İddiaya göre, 41 yaşındaki av meraklısı aşçı Yıldıray Kaplan, 5 Aralık 2014 günü sabah saat 08:00’de avlanmak için evinden köpeği “Mani”yi alarak otomobiliyle evden çıktı. Olması gerektiği saatte işine gitmeyen Kaplan’ın kayıp olduğu bildirildi. Kaplan’ın avlandığı bölgede yapılan aramalarda Kaplan’ın kanlar içindeki cesedi arabasının arkasında bulundu.

Kanayan kafasını toprakla örtmüş
Bu arada Kaplan’ın yanında getirdiği “Mani” isimli köpeğinin de Kaplan’ın bacakları üzerinde yattığı görüldü. Kaplan’ın kanayan kafa kısmını köpeğin toprakla kapattığı fark edildi. Polis, ceset üzerinde inceleme yapmak için Mani’yi Kaplan’ın üzerinden çekmek istedi ancak Mani gitmek istemedi. Bir süre için uzaklaştırılan köpek, hemen sahibinin yanı başına yatarak onu biran olsun yalnız bırakmadı. Kaplan’ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.