Teknoloji Samsung Gear S3 Classic Kesinleşti

Samsung Gear S3 Classic Kesinleşti

10.08.2016 - 10:25 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir geliştirilmekte olduğu iddia edilen Samsung Gear S3 Classic, nihayet kesinleşmiş bulunmakta. Saatin adı raporlarda geçiyor…

Samsung Gear S3 Classic Kesinleşti

Akıllı telefon sektörünün en önemli üreticilerinden biri haline gelen Samsung, şimdilerde pek çok alanda üretim gerçekleştiren bir yapıya sahip. Beyaz eşyadan tutun da bilgisayar konularına kadar geniş yelpazede hizmet veren firma, son zamanların en popüler sektörlerinden biri haline gelen giyilebilir cihazlar alanına yatırım yapmayı da elbette ihmal etmedi. İlk olarak Gear S saati ile karşımıza çıkan, hemen ardından saatin ikinci modelini piyasaya süren firma, şimdi ise ailenin 3. halkası için kolları sıvamış bulunmakta. Aslında Samsung Gear S3 Classic modelinin bir süredir geliştirilme sürecinde olduğu iddia ediliyordu. Ancak kesin bir şekilde bu bilgiye ulaşmış değildik. Fakat gün ışığına çıkan yeni bir rapor, iddiaları doğruladı. Gear S3 yolda.

Haberin Devamı
Modelin İsmi Tescillendi

Paylaşılan bilgilere göre raporda Samsung Gear S3 Classic adının tescillendiği belirtiliyor. Aynı şekilde S2 Classic adı da daha önce burada tescillenmişti. Her ne kadar çoğu tüketici saatin adını direkt olarak Gear S2 olarak görseler de resmi raporlarda modelin ismi Gear S2 Classic olarak geçmekte. Aynı durum yeni model için de geçerli olacağa benziyor.

Gözler IFA 2016’ya Dönmüş Halde

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Samsung, henüz iddialar hakkında bir açıklama yapmadı. Pek çok kaynak, Güney Koreli firmanın IFA 2016 için hazırlık aşamasında olduğunu söylüyor. Burada yeni bir konferans düzenleyecek olan şirketin bu esnada Gear S3 Classic’i de tüm teknik özellikleri ile birlikte duyurması bekleniyor.

Apple MacBook Pro Hakkında Yeni Bilgiler