Teknoloji Samsung’un Yeni Akıllı Saati Cep Yakacak!

Samsung’un Yeni Akıllı Saati Cep Yakacak!

25.04.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, iddialara göre geliştirmekte olduğu yeni akıllı saat modelinde pırlanta kullanacak…

Samsung’un Yeni Akıllı Saati Cep Yakacak

Giyilebilir teknoloji sektörü her geçen gün büyüyor. Buna etki eden en büyük faktör ise hiç şüphesiz dev teknoloji firmalarının piyasa içerisinde daha fazla pay sahibi olma çabaları. Apple, Sony, HTC ve Samsung gibi daha nice büyük şirket, sektör içerisine dahil olmuş ve geliştirdikleri akıllı saat, bileklik ve sanal gerçeklik gözlükleri gibi ürünleri ile ön plana çıkmış durumda. Şimdilerde satışı devam eden ürünlerinin yanı sıra yeni cihazlar üzerinde çalışmaya devam eden Samsung, iddialara göre satışa sunacağı yeni akıllı saat modelinde epey üst düzey bir fiyat politikası uygulayabilir.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre İsveç merkezli bir pırlanta üreticisi olan Grisogono ile masaya oturan Samsung, yeni akıllı saat modeli olan Gear S3 modelinde pırlanta kullanmak için imzayı attı. Şirketin son nesil akıllı saati olması beklenen Gear S3, üst düzey, lüks bir versiyona sahip olacak. Tasarımı epey yüksek bir kitleye hitap etmesi beklenen bu versiyonun pırlanta ve benzeri pahalı malzeme yapısına sahip olacağı da belirtildi. Nitekim daha önce akıllı telefon üreticisi ile çalışan Grisogono, geçtiğimiz ay görücüye çıkan Gear S2 Limited Edition için de çalışmaya imza atmıştı.

Şimdilik Gear S3’ün ne zaman satışa sunulacağı ve özellikle nasıl bir fiyattan alıcı bulacağı bilinmiyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Apple Watch Bekleneni Veremedi