Ege Seçime hazırız

Seçime hazırız

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesini Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda açıkladı. Toplantıda İzmir milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı

Seçime hazırız

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda 81 ilin yanısıra İzmir Milletvekili adaylarını da tanıttı. Törende bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçime en hazır partinin AK Parti olduğunu belirterek, İzmir teşkilatının da seçime hazır olduğunu, İzmir Milletvekili adaylarıyla birlikte sahada kaldıkları yerden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Şengül sözlerine şöyle devam etti:
‘Sıkı çalışacağız’
“Diğer partileri ve adaylarını değerlendirdiğimizde en hazır partinin AK Parti, adayın da sayın Cumhurbaşkanımız olduğu görülüyor. Partimiz de biz de seçime hazırız ve İzmir adaylarımızla yapacağımız sıkı bir çalışmayla, İzmirli hemşehrilerimizin teveccühünü kazanacağımızı biliyoruz. Ankara’dan döner dönmez seçim ve saha çalışmalarımıza kaldığımız yerden, bu kez adaylarımızla birlikte devam edeceğiz.”