Sektorel Yayinlar OfisAdres.com: Uygun maliyetli ofis arayanların tercihi

OfisAdres.com: Uygun maliyetli ofis arayanların tercihi

29.11.2017 - 14:03 | Son Güncellenme:

Sanal ofis hizmeti, iş dünyasında günümüzün yükselen trendi olarak yerini alıyor. Temel olarak "kullandığın kadar öde" sistemi ile çalışan OfisAdres.com, bir ofis kiraladığınızda ihtiyacınız olabilecek tüm faaliyetleri bir paket içinde gerçekleştirme imkanını sizlere sunuyor.

OfisAdres.com: Uygun maliyetli ofis arayanların tercihi

Firmanız için resmi adres gösterme, firmanıza özel telefon hattı tahsisi, gelen çağrılarınızın firma ismi ile karşılanması, gelen evrakların takibi, sekreterya gibi bir ofiste ihtiyaç olan tüm hizmetler sağlanıyor. Tüm bunlar için her ay belirli ücret verilirken, ihtiyacınız olduğunda randevu ile toplantı odası ya da eğitim salonu sizler için temin ediliyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Sanal ofis; girişimciler, yeni iş kuranlar, evde ofis ortamından sıkılanlar, ofise hiç uğrayamayan ama bir adres ve destek olacak sekretere ihtiyaç duyanlar, pazarlama alanında çalışanlar ile gün boyu sahada çalışma zorunluluğu olan her iş kolu için oldukça uygun.

OfisAdres.com’da müşteri ilişkilerinden sorumlu Başak Temel sanal ofisin neden tercih edilmesi gerektiğini şöyle anlattı:

Sanal ofiste, yer kirası, kiradan doğan stopaj vergisi, sekreter maaşı, SGK ödenekleri, aidat ve de elektrik-su gibi sabit giderlerin olmadığını söyleyen Temel, bununla birlikte ayrıca güvenilir bir ofis sistemi sunduklarını da belirtti.

Detaylı bilgi için