Sektorel Yayinlar Şehr-i Ofis ile Şehrin Bütün Ofisleri Senin!

Şehr-i Ofis ile Şehrin Bütün Ofisleri Senin!

29.11.2017 - 13:58 | Son Güncellenme:

Bir kadın girişimcinin, verdiği eğitimler için uygun fiyatlı, ulaşımı rahat ve esnek saatlerde hizmet veren mekanlara ihtiyaç duyması sonucu doğan Şehr-i Ofis, 2015 yılından bu yana www.sehriofis.com adresinden tüm profesyonellere hizmet sunmaktadır.

Şehr-i Ofis ile Şehrin Bütün Ofisleri Senin

Diğer geleneksel hazır ofis hizmeti sunan firmalardan farklı olarak; Şehr-i Ofis, sahibi olmadığı mekanların kiralanmasını sağlayan bir internet platformudur. Mekanını kiralamak isteyen kişi veya firmalarla tam veya yarı zamanlı ofis ihtiyacı olan profesyonelleri buluşturan platformda, 53 mekan olup yılın belirli dönemlerinde kullanım oranı %85’lere ulaşmaktadır.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Kurulduğu günden bu yana hiç bir yatırım almadıklarını belirten şirket ortağı Aynur Aydın, “İçinde eğitim salonları, koçluk, özel ders ve toplantı odaları olan iş ortağımız mekanlar, her bütçeye uygun hizmetler sunmaktadır.2016 yılında karaoke, sinema ve pilates salonları, film atölyesi gibi hobi alanları için de anlaşmalar yaptık. Bu alanlar, takım çalışmaları, doğumgünü kutlamaları, koçluklar ve eğitimler için çok tercih edilmektedir.Bazı müşterilerimiz, fiyatlarımızın düşüklüğünden bize şüpheyle yaklaşıyorlar ancak mekanlarımızı deneyimledikten sonra tekrar kullanma talebinde bulunuyorlar.”

Detaylı bilgi için