Sektorel Yayinlar Servcorp Topluluğu nasıl 2018’deki gizli silahınız olacak?

Servcorp Topluluğu nasıl 2018’deki gizli silahınız olacak?

29.11.2017 - 14:21 | Son Güncellenme:

Günümüzde teknoloji, uluslararası ticareti en küçük girişimler için bile mümkün kılmaktadır. Bu dijital çağ, küçük işletmelerin ve girişimcilerin global düzeyde rekabet etmek için ayak izlerini genişletmelerine her yönden yardımcı oluyor.

Servcorp Topluluğu nasıl 2018’deki gizli silahınız olacak

Genellikle her on yeni girişim veya KOBİ’den dokuzunun başarısız olduğu öne sürülüyor. Peki neden? Ürün, hizmet veya web sitesi stratejisi olabilir mi? Belki de web siteniz yeterli dönüş sağlamıyordur, kim bilir? Bunlar sonuca etki edebilir, ancak işin karşılaştığı en büyük sorun, güçlü bir sosyal veya ticari ağa sahip olmamasıdır. Kendi işinize başlarsanız ve sınırlı sayıda bağlantınız varsa, başarısız olma şansınız on üzerinden dokuza kadar yükselmektedir.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Günümüzde bir iş kurmanın ve hızla geliştirmenin en önemli yolu online bir sosyal veya ticari topluluğa sahip olmaktır. Online topluluklara örnek olarak Facebook işletme grupları, LinkedIn grupları ve Quora gibi kapalı forumları dahil edebiliriz ve hepsi de çok değerlidir. Servcorp'un yeni online topluluğu, pazar payınızı artırmanıza izin verecek çok çeşitli B2B işbirliklerinin önünü açmaktadır. Topluluğu, ürün veya hizmetlerinizi pazarlayabileceğiniz veya farklı bir ülkede aradığınız bir hizmete ulaşabileceğiniz tamamen size özel, global ağınız olarak düşünebilirsiniz.

Servcorp Topluluğu'nu oluşturmak tam 40 yılımızı aldı. Şu anda teknolojinin geldiği bu noktada, Servcorp ayrıcalıklı müşterilerini çevrimiçi olarak birbirine bağlayabiliyor. Online olarak müşterilerimiz kendi aralarında başarılı ticari ilişkiler oluşturabildikleri gibi, Servcorp olarak biz bile müşterilerimizden veya topluluğa üye olan tedarikçilerden üst düzey hizmetler almaya başladık.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Müşteriler arası başarılı ticari ilişkiler hakkında bir örnek vermek gerekirse, dünyaca ünlü psikolog ve Communicate31’in kurucusu Clare Mann’in, kişisel liderlik ve iletişim alanında hizmetler veren şirketi, dört yılı aşkın bir süredir Servcorp Sanal Ofis müşterileri arasında. “Servcorp’un iyi olduğu konuların başında güvenilir bir ağ gelmektedir ve şimdi Topluluk da bu listeye eklendi. İnsanlar güvendiği insanlarla iş yapmaktan keyif alır. Tanıdıklık, güven unsurlarından biridir. Bir Servcorp müşterisi veya doğrulanmış bir topluluk üyesi olarak, birlikte çalışacağım kişinin en azından profesyonel olduğunu ve faturalarını zamanında ödediğini biliyorum. Maalesef ki diğer popüler online ağ platformları, üyelerin güvenilirliğini saptamayı imkansız hale getiriyor” diyen Clare, "Sosyal medyada birçok sahte profil var" diye ekledi.

Tedarik zincirlerinin bir işletmeyi çok iyi yerlere getirme veya yok etme kapasitesi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Neden mi? Çünkü, başarı ve güven, tedarikçi arayışında çok önemli rol oynayan ve rastlanması zor bir ikilidir. Servcorp Topluluğu online platformu sayesinde ise, sizinle benzer fikirlere sahip ve güvenilir iş sahipleri ile bir araya gelebilirsiniz. Biz büyümeye devam ettikçe, Servcorp Topluluğu’nun da size ve işinize önemli ölçüde değer katmaya devam edeceğine inanıyoruz.
İstanbul’da bir avukata mı ihtiyacınız var, (umarız ki gerçekte yoktur), yüksek ihtimalle arayışınız Google’a ‘İstanbul’da avukat’ kelimelerini yazmakla başlar, ancak 500,000’ün üzerinde arama sonucuyla karşı karşıya kalırsınız. Peki başarıya ulaşmak için kime güveneceğinizi nereden bileceksiniz? Servcorp Topluluk rehberi sayesinde, zamandan tasarruf edecek ve daha az sonuç ile aradığınız avukatı güvenilir Servcorp müşterileri arasında rahatlıkla bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

Bir topluluk ancak üyeleri kadar güçlüdür. Üyelerimiz 23 ülkede 160 lokasyona yayılmış olup, herhangi bir diğer online topluluğun nadiren deneyimlediği, 40.000 civarı işletmeye dünya genelinde erişiminizi sağlar.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Türkiye’de büyümemize yardımcı olacak tanıtım amaçlı bir program olarak, sizi seçkin Topluluğumuza giriş yapmaya davet ediyoruz. Servcorp Topluluğu’nun size ve işinize sağlayabileceği en önemli beş avantajı şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Bağlanın, işbirliği yapın ve işinizi büyütün.
  2. Güvenilir ve özel bir ticari ağa erişim sağlayın
  3. Seçkin etkinlikler ve gruplara katılma
  4. Yalnızca üyelere özel avantajlar bulun veya yaratın.
  5. Tartışmalar, makaleler ve topluluk içerikleri aracılığıyla işi uzmanından öğrenin

Servcorp Topluluğu tüm Servcorp müşterilerine tamamen ücretsiz erişim sunmakta. Henüz Servcorp müşterisi değilseniz ama bu ayrıcalıklı topluluğa üye olmak istiyorsanız, yalnızca 150TL’ye erişebilir ve 2018’e hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

Topluluk üyeliği, aynı zamanda 1 gün ücretsiz ortak çalışma alanına erişim içerir ve Servcorp hizmetlerinden üye fiyatları üzerinden indirimli faydalanabilmenizi sağlar. Herhangi bir sorunuz varsa veya Türkiye’nin en hızlı büyüyen online ticari platformuna üye olmak için bizimle hemen iletişime geçin.

Detaylı bilgi için