Gündem Şevkat Yerimdar dizisi yayın hayatına ne zaman başlıyor?

Şevkat Yerimdar dizisi yayın hayatına ne zaman başlıyor?

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar dizisi için geri sayım başladı. Şevkat Yerimdar 2013 yılında film olarak büyük beğeni toplamıştı. . Şevkat Yerimdar artık karşımıza dizi olarak çıkacak. İşte tanıtım fragmanları ve merak edilen detaylar...

Şevkat Yerimdar dizisi yayın hayatına ne zaman başlıyor

Şevkat Yerimdar dizi olarak yakında ekranlara geliyor.Eğlenceli kadrosu ve neşeli senaryosu ile Şevkat Yerimdar heyecan ile bekleniyor. Dizinin başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Tarık Papuççuoğlu, Cezmi Baskın ve Serkan Kuru olacak. İşte Şevkat Yerimdar tanıtım fragmanları...

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR TANITIM FRAGMANLARI

Romantik Komedi türünde olacak dizide, Tarihi bir çarşıda yumurtacı olan şevkat ile bu dükkana arabayla giren zengin kızı Pelin’in hikayesini anlatan Şevkat Yerimdar filmi dizi olarak yayı hayatına devam edecek.

Fox tv de çok yakında başlayacak olan Şevkat Yerimdar dizisinin fragmanı çıktı. Fragmanda Şevkat dizi teklifini kabul ediyor ama bir şartla.

O şartı da tirübünleri coşturacak bir oyuncu.. Peki kim bu oyuncu, tribünleri coşturacak kim olacak? herkes bunu merak ediyor.

Belli ki çok iyi bir oyuncu olacak ve diziye hayat verecek. İzleyenler merak etsin ve araştırsın diye böyle bir soru ile fragman sona ermiş ama belli ki diziye iyi bir başrol oyuncusu daha gelecek.

Haberin Devamı

ÖZGÜRCAN ÇEVİK KİMDİR?

Şevkat Yerimdar dizisi yayın hayatına ne zaman başlıyor

24 Ekim 1983 tarihinde Ankara'da doğan Özgürcan Çevik, 1989 yılında başladığı Ahmet Vefik Paşa İlkokulu'ndan 1994 yılında mezun oldu. 1994-1998 yılları arasında Ankara Çayyolundaki M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesi'nin orta kısmında okuyup mezun oldu. 1998-2001 yılları arası Ayrancı Lisesi'nde okudu.
2001 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Turizm-Otel İşletmeciliği'nden 2004 yılında mezun oldu. Ardından 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk bölümünü bitirdi.
Okul bitince Ankara Sanat Tiyatrosu'nda göreve başladı ve burada rol aldığı Kod Adı: Keklik oyunu ile X. Lions Tiyatro Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.