Oyun Dunyasi Sims 4 Korsan Versiyonda Büyük Sürpriz!

Sims 4 Korsan Versiyonda Büyük Sürpriz!

08.09.2014 - 12:46 | Son Güncellenme:

Eğer Sims 4 oyununu korsan olarak indirip oynamayı planlıyorsanız, tekrar düşünün çünkü nahoş bir sürpriz sizi bekliyor olacak.

Sims 4 Korsan Versiyonda Büyük Sürpriz

Tüm zamanların en sevilen simülasyon oyunlarından olan Sims’in sonuncusu Sims 4 doğal olarak büyük ilgi ile karşılandı. Ama her oyunda olduğu gibi Sims 4 için de oyun piyasaya çıkar çıkmaz korsan versiyonlar hazırlandı ve dağıtılmaya başlandı. Fakat bu sefer korsan oyun tercih edenleri bir sürpriz bekliyor.

Tabii ki güzel bir sürpriz değil bu bahsettiğimiz. Sims 4 korsan versiyonda oyun bir anda tamamen pikselli hale dönüşebiliyor. Aslında Sims oyunlarını oynayanlar bilirler, oyundaki karakterlerimiz tuvalete gittiğinde veya duşa girdiğinde normal olarak pikselli hale gelir. Oyunun yapımcıları, küçük oyuncular için rahatsız edici olmaması için çıplaklık konusunu böyle çözmüşlerdi.

Ama bu bahsettiğimiz oyunun tamamının pikselleşmesi şeklinde gerçekleşiyor, yani oyunu Minecraft oynar gibi oynamaya başlıyorsunuz. Bu bug’ın oyunun yapımcısı tarafından özellikle mi oyuna konulduğu, yoksa oyun kırılırken yapılan bir hatadan mı kaynaklandığı anlaşılabilmiş değil. Fakat Sims 4’ün korsan versiyonunu çıkartanlar durumun farkında ve sorunu çözmeye çalışıyorlarmış.

Joystiq sitesine göre, oyunun dağıtıcısı EA firması ise yaptığı açıklamada bu bug ile ilgili hiçbir şey yapmayacaklarını, oyunun orijinal versiyonunda bu sorunun gözlemlenmediğini söylemiş. EA oyuncuların oyunu orijinal alıp oynamalarını öneriyor.

Haberin Devamı

Bug videosunu izlemek için buraya tıklayınız.

Yazarlar