Siyaset ‘3-5 ağacın yerine yatırıma katılsınlar’

‘3-5 ağacın yerine yatırıma katılsınlar’

23.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, “Biz millete hizmet etmeyi hedef edinen bir partiyiz. Milletten başka hiçbir güce de güvenmiyor ve destek almıyoruz” dedi.

‘3-5 ağacın yerine yatırıma katılsınlar’

Türel, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve 29 milletvekili, Ağrı’nın Patnos ilçesinde Sultan Alparslan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin temel atma törenine katıldı.
Burada konuşma yapan Türel, “Aslında Anadolu tam bir açık hava müzesi. Bu topraklar önemli bir medeniyete sahip ancak bu ülkenin kalkınmasını istemeyenler, yüzyıllar boyunca toplumun sinir uçlarına dokunmak suretiyle bazı hassasiyetleri kaşımışlar ama netice almaları söz konusu olmamıştır” dedi.
Türel, halkın verdiği desteğin önemli olduğunu anlatarak, “Bunun bizim açımızdan kelimelerle ifade edilmez bir mutluluk vesilesi olduğunu söylemek istiyorum. Biz millete hizmet etmeyi hedef edinen bir partiyiz. Milletten başka hiçbir güce de güvenmiyor ve destek almıyoruz ama bakıyoruz bazı muhalefet liderleri, bazı liderlerin kapısını çalıyorlar. Keşke muhalefet partileri de bu milli birlik ve beraberlik projesine katılsalar da buradaki atmosferi paylaşsalardı. Gezi Parkı’nda 3-5 ağacın peşinden koştukları kadar buradaki yatırımlara da katılabilselerdi. Türkiye daha da büyürdü” şeklinde konuştu.

Bir vekil kaza geçirdi
Türel başkanlığında Muş’a gelen 29 milletvekili arasında bulunan Güllüce’nin makam aracına Muş-Bitlis karayolu üzerindeki Kültür Merkezi önünde plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir araç arkadan çarptı. Güllüce, Muş Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.