Siyaset Bahçeli: Biz soy çetelesi tutmadık

Bahçeli: Biz soy çetelesi tutmadık

15.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bahçeli Elazığ’da ”Bölmenin parçalanmanın nöbetini tutan zihniyetlere sırtımızı döndük. Soy sop çetelesi tutmadık. Tarihin hiçbir değerinde ırkçılık yapmadık” dedi

Bahçeli: Biz soy çetelesi tutmadık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ’Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitinglerinin 6’ıncısını Elazığ İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi. Sık sık ’Vur de vuralım öl de ölelim’ sloganlarının atıldığı mitingdeki konuşmasında Bahçeli, ’kardeşlik sembolü’ olarak nitelediği Elazığlılar ile iftihar ettiğini belirterek, konuşmasında şunları söyledi:
“Teröristlerin, çözüm şarlatanlarının oyunları amacına ulaşamayacak ve huzurumuzu bozamayacaktır. Bölmenin parçalanmanın nöbetini tutan zihniyetlere sırtımızı döndük. Soy sop çetelesi tutmadık. Tarihin hiçbir değerinde ırkçılık yapmadık. AKP gelesiye kadar köken izi sürülmemiş, etnik menşei araştırılmamıştır.

‘Savaş çağrısı değil mi?’
Maalesef AKP, CHP, BDP ve PKK bir olarak Türkiye’yi yorgun ve bitkin düşürmüştür. Başbakanın aklında BOP’un hedefleri vardır. Başbakan Erdoğan Müslüman coğrafyasına füze atılıp bomba yağdırılması için söz vermiştir. Irak’ta kanları dökülen Müslümanlara yardım ve yataklık sözü verilmiş imzalar atılmıştır. Başbakan ’Vur çık’la olmaz diyerek akıllara durgunluk veren savaş çağrısı yapmıştır. Her türlü koalisyona gireriz sözleri savaş çağrısı değil midir. BOP’un emrine ve güdümüne girmek kitaba ihanet olmayacak mıdır. Başbakan kimi kandırmaktadır. Başbakan soruyorum sana Mavi Marmara için ne yaptın? Suriye için sen ne yaptın? Gezi Parkı’na saldırmaktan, çapulcu diye hakaret etmekten başka sen ne yaptın? Davos’ta ’one minute’ dedin arkasından sözüm sunucuyaydı diyerek çark ettin. Esad’a önce kardeşim dedin işine gelmedi diye cani yaptın. Söyler misin bize senin kaç yüzün kaç sıfatın var? Fos çıktın, balon gibi eridin. İhanete çanak tutan iktidardan hesap sormak sizin elinizdedir. Soruyorum sizlere; BOP Eş başkanının yalanlarına kanıp kışkırtmalarına kapılıp sözlerine inanacak mısınız. Tek başına MHP her şeyin üstesinden gelecektir.”

Haberin Devamı

Miting öncesi Malatya’da mola

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya’da partililer tarafından kentin girişinde karşılandı. Kentin girişinde bulunan bir restoranda, MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve partililer tarafından karşılanan Bahçeli ve beraberindeki heyet burada bir süre dinlendi.

AA