Siyaset CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka üzerime yürüdü, tokat atmak istedi

CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka üzerime yürüdü, tokat atmak istedi

14.02.2018 - 12:02 | Son Güncellenme:

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, CHP'den ihraç edilen bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın üzerine yürüyerek kendisine tokat atmak istediğini öne sürdü.

CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka üzerime yürüdü, tokat atmak istedi

CHP'nin yeni PM toplantısında partiden ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın affı gündeme gelmiş sancak karar çıkmamıştı. Nazlıaka'nın partiye yeniden kabulüne itiraz eden CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın üzerine yürüyerek yumruk atmaya çalıştığı öne sürüldü. Türktime'dan Talat Atilla'nın haberine göre Yılmaz iddiayı doğrulayıp şunları söyledi: Aylin Nazlıaka’nın affı ile ilgili basında yazılar çıktığı zaman, yani kısa süre öncesinden bahsediyorum. Atatürk’ün fotoğraflarının duvarda asılı olmadığı fotoğraflar internete düşünce, ben de o fotoğrafları alıp genel başkanıma gösterdim; ‘efendim ben bunu gördüm çok şaşırdım. Bu olayın muhataplarını çağırın konuşun' dedim. Benim kindar bir insan olmadığımı, affa hazır olduğumu söyledim. Ama bu haliyle partiye geri dönmemesi gerektiğini söyledim. Genel başkanıma, “Çıkıp kamuoyuna bana yaptığı iftiradan dolayı özür dilesin” dedim. Ve bir de “54 gün boyunca benim ismim geçmezken, kimi gölgelemek için benim ismim ortaya atıldı. Bana bu kumpası neden hazırladı, kimler dedi, bunları anlatsın ben affedeyim Aylin Nazlıaka’yı. 1 seneyi aşkın zamandır çok ağır travmalar yaşadım Aylin Nazlıaka’nın iftiraları yüzünden. Diş etlerim çekildi, dişlerim döküldü. 1, 5 sene damakla yaşamak zorunda kaldım” diye derdimi anlattım genel başkanıma.

Haberin Devamı

GENEL MERKEZDE GÖRÜŞTÜK

Kim hazırladı bilmiyorum. PM toplantısı zamanı Aylin Nazlıaka’yı çağırmışlar. Parti enel merkezde bir odada bir araya geldik. Ben gitmek istemedim çünkü benimle yüzleşmekten hep kaçtı. Ama arkadaşlar, “Gitmezsen, haksız duruma düşersin” deyince gittim. Akif Hamza Çebi ve Engin Özkoç’da vardı. O kadın da oradaydı. Benim elini sıkmamı istediler. Ben de, 'Bir iftiracının, bir yalancının elini sıkmam. Bunun için de buraya gelmedim' dedim. Ben, “Kamuoyunun önünde özür dilerse, benim adımı kimin adına bu olaya karıştırdığını açıklarsa, anlatırsa elini sıkarım” deyince yerinden fırladı. Üzerime yürüdü. Bana vurmak için elini havaya kaldırdı. Ben kaçtım. Akif Hamzaçebi hızır gibi araya girdi. Ben de kaçtım."