Siyaset Ciddiye almayın şuur kaybı var

Ciddiye almayın şuur kaybı var

29.07.2010 - 00:03 | Son Güncellenme:

MHP lideri Bahçeli: Hüseyin Çelik Bey’in ciddiye alınacak bir tarafı yok. O şuur kaybında. Başbakan gelsin bütün maaşıma el koysun

Ciddiye almayın şuur kaybı var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e, “Hüseyin Çelik Bey’in ise ciddiye alınacak bir tarafı yok. O şuur kaybında” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İSO çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında tazminat davası açması” ve “AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in ’Bahçeli istese de istemese de PKK’nın safında yer alıyor’ açıklamasıyla ilgili olarak “”Sayın Başbakan’ın çok sayıda açmış olduğu tazminat davaları var. Bunu sürekli hale getirmiş. Daha kolay bir yol tavsiye ediyorum. Meclis Başkanı da kendi partisinden. Bütün maaşlarıma el koysunlar. Hüseyin Çelik Bey’in ise ciddiye alınacak bir tarafı yok. O şuur kaybında” dedi.
Bir gazetecinin, “Balyoz Operasyonu kapsamında aranan bir komutan ile İçişleri Bakanı’nın yan yana fotoğraflarının basında yer alması” konusunda görüşleri sorulan Devlet Bahçeli şunları söyledi:
“Çelişki burada. Yani Balyoz Davası sebebiyle çok sayıda emekli ve muazzaf subay yakalama kararı çıkarılmıştır. Bu davaya hukuki yönden kimsenin herhangi bir söz söyleme hakkı yoktur. Sonuçlarını sabırla beklemek lazımdır. Ancak iki noktaya dikkat çekmek lazım. Bunlardan bir tanesi muazzaf subaylar açısından geçerli olanıdır. 1 Ağustos ile 4 Ağustos arasında Yüksek Askeri Şura toplantısı var. YAŞ’ta bu tür yakalama kararlarının olumsuz sonuçları olabilir ve ilerde de bir kişinin özlük haklarında kayıplara vesile olabilir.”