Siyaset Hamzaçebi, yöre dernekleriyle buluştu

Hamzaçebi, yöre dernekleriyle buluştu

16.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, “CHP olarak büyükşehir belediyelerinde başarılı olmayı, mevcut büyükşehir belediye sayımızı arttırmayı hedefimize koymuş bulunuyoruz. Bunun çalışmaları son derece titiz bir şekilde yürütülmektedir. Elbetteki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak bizim en temel hedefimizdir” dedi.

Hamzaçebi, yöre dernekleriyle buluştu

Hamzaçebi, Eyüpsultan’da bir restoranda Anadolu yöre dernekleri yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. İstanbul’un 39 ilçe ve 16 milyonluk nüfusuyla bütün Anadolu’yu temsil ettiğini söyleyen Hamzaçebi, güzel bir İstanbul, güzel bir Türkiye için yola çıktıklarını belirtti. Hamzaçebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

‘Hedef İstanbul’

“2019 seçimlerine farklı bir stratejiyle hazırlanıyoruz. Bu stratejinin yerel seçim, genel seçim ve Cumhurbaşkanı seçim ayağı var. Her biri farklı bir stratejiyi gerektiriyor. Hepsini hazırlıyoruz. Yerel seçimle ilgili stratejimiz farklılık üzerine kurulacaktır. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi büyükşehir belediyelerine yönelik stratejimiz son derece farklı olacaktır. CHP olarak Büyükşehir Belediyelerinde başarılı olmayı, mevcut büyükşehir belediye sayımızı arttırmayı hedefimize koymuş bulunuyoruz. Bunun çalışmaları son derece titiz bir şekilde yürütülmektedir. Elbetteki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak bizim en temel hedefimizdir. Bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır.”