Siyaset Kamalak: Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor

Kamalak: Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor

06.07.2012 - 13:30 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Türkiye’nin neresine bakarsak bakalım, bir taraftan şehit cenazeleri geliyor, diğer taraftan polislerimiz vuruluyor. Adeta devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor” dedi.

Kamalak: Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor

Kamalak, TV8’de katıldığı televizyon programında, devletin kendi eliyle vatandaşına komplo hazırladığını öne sürerek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Türkiye’nin neresine bakarsak bakalım, bir taraftan şehit cenazeleri geliyor diğer taraftan polislerimiz vuruluyor. Samsun’da derenin yatağına tabut mu yapıyorsun, ev mi yapıyorsun? Mimarlarımız, insanlarımız, TOKİ yapıcıları o derenin taşacağını göremiyorlarsa söylenecek bir şey yok. Yazık.”

-“VATANDAŞ BAŞININ ÇARESİNE BAKACAKSA DEVLET NEDEN KURULMUŞ?”-

“Eğer vatandaş kendi başının çaresine bakacak idiyse devlet neden kurulmuş?” diyen Kamalak, şunları ekledi:

“İslam’ı yok etmek isteyen güçlerle işbirliği yaparak kardeşlerimizi koruyacağız öyle mi? Erdoğan aynen böyle yapıyor. Bunun kanıtı AB Bakanlığı’dır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haçlılar ile işbirliği yapıyor. AB’ye girerek mi İslam birliğini kuracağız? Bakın Başbakan, ‘Faiz bir dünya gerçeğidir’ diyor. Faize karşı çıkmayan bir kimse, bir hükümet kapitalizme ve emperyalizme karşı çıkamaz. Tayyip Erdoğan Haçlılar ile işbirliği yapıyor.”