Siyaset Onlar geldiyse kesin kazanıyorum

Onlar geldiyse kesin kazanıyorum

23.03.2014 - 09:26 | Son Güncellenme:

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, kendisini takip eden Alman ZDF kanalının, seçimi kazanacaklarının işareti olduğunu söyledi.

Onlar geldiyse kesin kazanıyorum

Sarıgül, “ZDF geldiğine göre seçimi yüzde yüz kazanıyoruz. Vallahi kazanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Pendiklilerle buluştu. Fatih Mahallesi’nde halka seslenen Sarıgül, vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

’Çare Sarıgül’ şeklinde slogan atan vatandaşlara seslenen Sarıgül, “Çareyi 8 gün sonra bulacağız. Bu seçim Pendik’imize, İstanbul’umuza hayırlar, mutluluklar getirsin. 8 günümüz kaldı. İstanbul’da kin, nefret sevgisizlik dönemini bitireceğiz. Özellikle düşmeyen kalmayan bir tek Allah’ımdır. Kibirlenme olmadan yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz hak, hukuk, adalet yolu olacak. Hayat uzun, yol uzun bu koltukların gözü çıksın. Koltuklar için hayatım boyunca uğraşmadım. Önemli olan adam olmaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kendisini izleyen Alman ZDF Televizyonu’nu gösteren Mustafa Sarıgül, bunun seçimi kazanacakları işareti olduğunu söyledi.

Mustafa Sarıgül, şunları kaydetti: “Arkadaşlar gözümüz aydın Alman ZDF Televizyonu burada. ZDF geldiğine göre seçimi yüzde yüz kazanıyoruz. Vallahi kazanıyoruz. ZDF gelir miydi? 30 yıldır siyasetin içerisindeyim, bugüne kadar gelmediler. Şimdi buradalar. Onlar da diyorlar ki özgür, demokratik Türkiye ancak Cumhuriyet Halk Partisi ile olur.”

Sarıgül, üç kez ’Dankeschön’ diyerek, Alman gazetecilere teşekkür etti.

İstanbul’da tapu sorununu kısa sürede çözeceğinin sözünü veren Sarıgül, “Bir belediye başkanı tapuları çözmüyorsa bilin ki çıkarı vardır. İstanbul’da planları yapacağım. Bir yıl içinde bütün yurttaşlarım tapularını alacak” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar arasında bir kadına seslenen Mustafa Sarıgül, “Kızına söyle damadın annesine de aynı şekilde davransın. Annenin anneliği bitmez. Bu konuşmamı annelere atfediyorum” dedi.