Siyaset Otobüste beyin kanaması şoku!

Otobüste beyin kanaması şoku!

14.05.2011 - 11:14 | Son Güncellenme:

.

Otobüste beyin kanaması şoku

Otobüste beyin kanaması şoku
Eski il başkanı Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı otobüste beyin kanaması geçirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya mitinginde "CHP'ye 3 milletvekili verin, ben size bakanlık vereyim" dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı seçim otobüste rahatsızlanan ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen CHP eski il başkanı Fevzi Esendemir ile bayılan bir kadın ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kılıçdaroğlu, siyanürlü barajla gündeme gelen Eti Gümüş A.Ş. tesislerine en yakın köy olan Köprüören Köyü'ne giderek köylülerle görüştü. Kılıçdaroğlu, tesislerin kapatılmasını istemedikleri ancak gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu Kayseri'den dün akşam saatlerinde özel uçakla Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havcaalanı'na geldi. CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet ve bir grup partili tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu Damra adlı bir çocuğu kacağına alıp sevdi. Kılıçdaroğlu gazetecilere seçim çalışmasının iyi gittiğini söyledi. Karayolu ile Kütahya'ya giden Kılıçdaroğlu partisi tarafından Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuşma yaptı.

ESKİ İL BAŞKANI, KILIÇDAROĞLUNUN KONUŞMA YAPTIĞI OTOBÜSTE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun üzerinde konuşma yaptığı seçim otobüsü içerisinde bulunan CHP Kütahya eski il başkanı Fevzi Esendemir rahatsızlandı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu çağırılan 112 amulans görevlileri için kalabalıktan yolu açmasını istedi. Beyin kanaması geçirdiği bildirilen Esendemir kaldırıldığı Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bu arada mitgi gizleyenler arasında baygınlık geçiren bir kadın da 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü.

Kılıçdaroğlu 5 bini aşkın kişiye hitaben yaptığı konuşmasına "Böylesine kalabalık topluluğa, Kütahya Allah'ına kurban derim Kütahya, bir tarih yazacak. Yiğit insanların yeridir Kütahya. Kütahya kul hakkı yenenden hesap soracak. Ben milletime asla yalan söylemeyeceğim. İnsan düşünceleriyle, kimliğiyle en değerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır" diyerek başladı.