Siyaset Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi bakan yaptı

Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi bakan yaptı

20.10.2017 - 11:50 | Son Güncellenme:

Ankara'dan İstanbul'a gelen bir uçakta rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu'na  aynı uçakta bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya müdahale etti. Fosforğlu'da Bakan Kaya'ya sosyal medyadan teşekkür etti.

Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğluna ilk müdahaleyi bakan yaptı

Ankara'dan İstanbul'a gelen bir uçakta seyahat eden oyuncu Seren Fosforoğlu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaştı. Uçakta Fosforoğlu'nun fenalaştığını gören vatandaşlar panikledi. Aynı uçakta seyahat eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Seren Fosforoğlu'nun rahatsızlandığını fark edip yardımına koştu. Oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi olay yerinde Bakan Kaya yaparken, uçağın İstanbul'a gelmesiyle Fosforoğlu hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

FOSFORLUOĞLU BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan, uçakta rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu, İnstagram hesabından Bakan Kaya'ya teşekkür etti. Fosforoğlu, paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Sevgili dostlar dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım. Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya vardı. Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın bakana çok teşekkür ederim.”

Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğluna ilk müdahaleyi bakan yaptı


SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Bakan Kaya'nın müdahale ettiği anlar uçakta bulunan Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı M.Talha Yıldırım,tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğluna ilk müdahaleyi bakan yaptı

Uçakta rahatsızlanan ünlü oyuncu Seren Fosforoğluna ilk müdahaleyi bakan yaptı
Seren Fosforoğlu tiyatro oyuncusu. Tiyatro dünyasının ünlü isimlerinden Enis Fosforoğlu'nun kızı, oyuncu ve yönetmen. Renan Fosforoğlu'nun torunu.

8 Ocak 1976'da Ankara'da doğdu.Kadiköy Kız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniverstesi Turizm Bölümü'ne girdi.Buradan mezun olduğu yıl E.F.T.de Biraz Bakar mısınız Bayan adlı oyunda sahneye çıktı.Ardından tv çalısmaları başladı.Mutlu Yüz Ailesinde oynadı.Halit Kıvanç'la birlikte Beyaz Güvercin Şarkı Yarışmasını sunarak sunuculuga da adım attı.

Oynadığı tiyatro oyunlarından bazıları:
Nafile Dünya (Oktay Arayıcı)

Biraz bakar mısınız Bayan? (Vasıf Kücükoruç)
Beyefendiyi Görmek istiyorum
Deli ( Refik Erduran)
Kadın Oyunu
İsmail nasıl Büyüdü? (Enis Fosforoğlu)
Nikah Kağıdı (Ephraim Kishon)
Pantalon
Ağustos Böceği(Alphonse Passo)
Dilsiz Kadınla Evlenenin Güldürüsü(Uyarlayan Enis Fosforoğlu)

Oynadığı bazı Tv dizileri :
Karşı karşıya

Mutluyüz Ailesi
Kınalı Kar
Köpek
Fırtına
Oğlum İçin
Hayat Güzeldir