Siyaset Yıldırım’ın avukatı uğurlandı

Yıldırım’ın avukatı uğurlandı

30.12.2009 - 01:34 | Son Güncellenme:

Bakırköy Florya’daki evinin önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ergenekon davası tutuklu sanıklarından Oktay Yıldırım’ın avukatı Ahmet Ülger, dün son yolculuğuna uğurlandı

Yıldırım’ın avukatı uğurlandı

Ülger’in cenazesine Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından avukat Levent Temiz ve kamuoyunda “Hortum Süleyman” olarak bilinen emekli Başkomiser Süleyman Ulusoy da katıldı.

Kızı Tiyenşan’ın feryadı
Florya Yeni Camii’de düzenlenen cenaze törenine katılanların yakalarına Ahmet Ülger’in fotoğrafı ve Türk bayrakları takıldı.
Törende, 58 yaşındaki Ahmet Ülger’in eşi Asiye, kızları Nil Ülger Erdoğan, Fulya Ülger Aydoğdu, Tiyenşan Ülger ve polis müfettişi olan kardeşi Mehmet İşbitiren taziyeleri kabul etti. Cenaze namazı öncesinde Ahmet Ülger’in tabutunun üzerine Türk bayrakları konuldu. Kızı Tiyenşan Ülger ve eşi Asiye Ülger, Ahmet Ülger’in tabutu başında gözyaşları döktü. Ülger’in 16 yaşındaki kızı Tiyenşan, “Babacığım orası sana yakışmıyor. Oradan çık. Kızın seni çok seviyor” diye ağladı. Ahmet Ülger’in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece’deki aile kabristanında toprağa verildi. Ülger’in Adli Tıp Kurumu’ndaki ön otopsi raporunda kalp krizi sonucu öldüğü, kesin otopsi sonucunun ise 2,5 ay sonra çıkacağı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Hortum Süleyman’ cenazede
Cenaze törenine eski DYP milletvekili Celal Adan, eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Karakoç ve Ergenekon davası tutuksuz sanıklarından avukat Levent Temiz gibi isimler de katıldı. “Hortum Süleyman” olarak bilinen emekli Başkomiser Süleyman Ulusoy da dikkat çeken isimlerdendi.. Ulusoy, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevi sırasında travestileri hortumla dövdüğü gerekçesiyle “Hortum Süleyman” lakabıyla anılıyor.