Futbol Acun Ilıcalı şampiyonluk favorisini açıkladı! 'Galatasaraylı futbolcu ile görüştük'

Acun Ilıcalı şampiyonluk favorisini açıkladı! 'Galatasaraylı futbolcu ile görüştük'

02.09.2023 - 16:26 | Son Güncellenme:

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ın performansını överken Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı. Ilıcalı ayrıca Galatasaraylı bir futbolcu ile anlaştığını fakat transferin gerçekleşmediğini aktardı

Acun Ilıcalı şampiyonluk favorisini açıkladı Galatasaraylı futbolcu ile görüştük

Ünlü televizyoncu ve spor adamı Acun Ilıcalı, Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtladı. Ilıcalı, Galatasaraylı bir futbolcu ile anlaştığını fakat transferin gerçekleşmediğini aktardı. Öte yandan Ozan Tufan'ın performansını öven Ilıcalı, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı.

Haberin Devamı

''YERLİ HOCAMIZLA ANLAŞMIŞTIM''
Türkiye’den yerli hocamızla anlaşmıştım, büyük takımımızda da olan. Son anda bir şey oldu, onun ailesiyle ilgili problemden dolayı gelemedi. Aslında ilk hocam Türk olacaktır. Sonra Şota’yla yola çıktı. Şimdi de yabancı. Yerli bir hocayla çalışmanın gururunu yaşamak isterim.''

OZAN'I İSTEYENLER OLDU
''Premier Lig’e çıkmak çok çok zor ama şansımız var. Dünyanın en zor ligi. Ozan’la daha çok şansımız var. Ozan bizim için çok değerli bir oyuncu. Yıllardır bildiğim, milli takımla finaller görmüş, Fenerbahçe’yle başarılı olmuş bir oyuncu.

Acun Ilıcalı şampiyonluk favorisini açıkladı Galatasaraylı futbolcu ile görüştük

''Ozan’ı isteyenler oldu. Değerli bir futbolcu, çok normal. Değerli kulüplerimizden teklifler geldi ama Ozan’ın kafası buradaki başarı hikayesinde. Türkiye’deki futbol çok değerli benim için. Bu futbolun aslında tam ortasındayım. Ama İngiltere’deki bir futbolcu için başka duygular da var. Ozan, Türkiye’yi yaşadı biraz da orayı yaşamak istiyor. Hocamızın da çok beğendiği oyuncu. 4 golle gol krallığına doğru da gidiyor. (Gülerek)

Haberin Devamı

"GALATASARAY'DAN TRANSFER SON DAKİKA GERÇEKLEŞMEDİ"
“Türkiye Ligi’nden oyuncu alınmaz” diyenler Ozan’a baksın. Ozan’ı alırken “Fenerbahçe’ye yardım ediyor” dediler, bu nasıl yardım! Adam şimdi gol krallığına gidiyor. Ben başarı hikayesi yazmak istiyorum. Galatasaray’dan da görüştüğüm oyuncular oldu yönetimin izniyle. Son dakika gerçekleşmedi.

ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ
''Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra Beşiktaş’ı da çok beğeniyorum. İstikralı bir hocası ve realist bir kadrosu var. Beşiktaş’ın da oyunun içinde olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadro olarak bu noktalara geldiğini pek hatırlamıyorum. Aziz Başkan’ın iki dönemi vardır, Van Persie, Nani’li dönem. Bir de Roberto Carlos’lu bir dönem var. O dönemde de iyi kadrosu vardı. Fenerbahçe’de Rebrov’un yedek olduğunu gördüm. Dünyada Shevchenko-Rebrov ikilisi en iyisi mi diye konuşulurken Rebrov Fenerbahçe’de oyuna giremiyordu. Fenerbahçe’nin böyle kadro zamanları da oldu. O kadro kalibresinde bir kadro oldu. Hangisi daha iyi bilemeyiz.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE GALATASARAY EŞİT ŞANSTA
Hayretler içerisinde kaldığım oyuncular bu sene geldi, mutuyum. Galatasaray bir sene önce yapmıştı, bir kat daha üzerine çıktı. İki takımın şansını eşit görüyorum. Beşiktaş kadro olarak bir altta gözükse de futbolda iyi kadrolar kazanacak diye bir şey yok.''

ICARDI, DZEKO, ABOUBAKAR ZOR DENK GELİR
"Öyle bir üçlü buluştu ki az gelir. Icardi, Dzeko, Aboubakar… Dünya Kupası’nda Aboubakar’ı nasıl seyrettik. Öbür tarafta Dzeko Şampiyonalar Ligi finalindeydi. Icardi’yi konuşmaya bile gerek yok. Bir daha böyle üçlü aynı anda zor denk gelir."

İcardi mi Dzeko mu?
"Onu zaman gösterecek. Hocalarla alakalı bir durum. Hocaların oynadığı sistemle alakalı. İkisi arasında bir tercih yapamam. İkisinin de kariyeri birbirine yakın, özellikle İtalya’da."

PEREIRA KOMPLEKSLİ BİR HOCA
"Çok basit anlatacağım. Tamamen kompleksli bir teknik direktörün, bir futbolcuya infazıdır Mesut Özil olayı. Pereira’yla ilgili yıllar önce, 'bu hoca değil' demişimdir. O kadar o dönemde inancımı kaybetmişimdir. Aynı adam tekrar geldi maalesef. Kompleksli, gençleri çıkarıyorum havası yaratmaya çalışan, kendisini ön plana çıkaran, yıldızları değil gençleri çıkartıyorum demeye çalışan, yıldız düşmanı bir adam. Bundan sonraki kariyerinde de çok zorluklar yaşayacak. Bu tarz karakter problemi olan hocaların dünya futbolunda bir yere geldiğini görmedim."

Haberin Devamı