Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum

Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum

03.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adıyaman Besni ve Kahramanmaraş Pazarcık’ta yaptırılan ilkokulların açılışını gerçekleştiren Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş’ın Başkanı olmaktan onur duyuyorum. Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Beşiktaş her konuda Türkiye’nin her yerinde olmaya devam edecektir” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler dün deprem bölgesine çıkarma yaptı. Siyah-beyazlı kulübün depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı, “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında yapımı tamamlanan Adıyaman Besni Beşiktaş İlkokulu ve Kahramanmaraş Pazarcık Beşiktaş İlkokulu’nun açılışları gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İlk tören Adıyaman Besni’de yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beşiktaş Başkanı Çebi, siyah-beyazlı yöneticiler, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Besni Kaymakamı Çağlar Partal ve Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre törene katıldı.

Başkan Çebi yaptığı konuşmada, birlik beraberlik içinde yaraları sarmaya çalıştıklarını aktardı. Çebi, “Deprem felaketinin hemen ardından harekete geçtik. Bölgeye 255 TIR’dan oluşan yardım gönderdik. Derneklerimiz yardımların yerlerine ulaşması konusunda büyük emek verdi. El ele verdikten sonra altından kalkılmayacak hiçbir şey yoktur. Taraftarlarımız ve derneklerimiz, Bırakmam Seni Türkiyem yardım kampanyasına destek oldular. Beşiktaşlı ve Beşiktaş’ın başkanı olmaktan onur duyuyorum. Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Beşiktaş her konuda Türkiye’nin her yerinde olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Adıyaman’dan Kahramanmaraş’a geçen siyah-beyazlılar, Pazarcık Beşiktaş İlkokulu’nun açılışını da yaptı. Başkan Çebi ve idareciler bugün de Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılışını gerçekleştirecek.

Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum

Çanta dağıtıp, fidan diktiler

Başkan Ahmet Nur Çebi açılış töreninin ardından asbaşkanlar Emre Kocadağ ve Ali Bayrak’la birlikte öğrencilere çanta dağıttı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve siyah-beyazlılar daha sonra günün anısına okul bahçesine fidan dikti. Çebi, Bakan Tekin ve Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’a kartal heykeli tektim etti.

Bakan Tekin’den teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem felaketinin yaralarını sarmak için seferber olan spor kulüplerine teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem felaketinin yaralarını sarmak için seferber olan spor kulüplerine teşekkür etti. Türkiye’de spor kulüplerinin farklı bir konumda olduğuna vurgu yapan Tekin, “Cumhurbaşkanımızın bize talimatı, en kısa zamanda depremden önceki derslik sayısına, öğretmen sayısına ulaşmamızdı. Depremden önceki derslik sayımız, 6 bin 248 iken, önümüzdeki yıl 6 bin 804 derslikle eğitim öğretim sürecini başlatmış olacağız. Spor kulüpleri Türkiye’de dünyadakinden farklı bir pozisyondadır.

Haberin Devamı

Başka ülkelerde ticari amaçla kurulmuş, ticari şirket statüsündeler. Bizim kulüplerimizin büyük çoğunluğu kamu yararına dernek statüsündedir. Spor kulüplerimizden toplumumuzun yanında olmalarını, birlik ve beraberlik örneği göstermelerini istiyoruz. Bu yönüyle Beşiktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum

Yazarlar