Galatasaray Albert Riera fırtına gibi estiriyor! İnanılmaz seri

Albert Riera fırtına gibi estiriyor! İnanılmaz seri

21.08.2022 - 15:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrılan ve teknik direktörlük kariyerine başlayan Albert Riera fırtına gibi estiriyor. Kulübün tribün grubunun imza törenini basmasına rağmen yılmayan İspanyol hoca inanılmaz bir seri yakaladı.

Albert Riera fırtına gibi estiriyor İnanılmaz seri

Galatasaray'dan ayrılan ve teknik direktörlük kariyerine başlayan Albert Riera daha ilk basın toplantısında şok bir olayla karşı karşıya kalmıştı. Kulübün tribün grubunun imza törenini basmasına rağmen yılmayan İspanyol hoca inanılmaz bir seri yakaladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A VEDA ETTİ
Albert Riera, sarı-kırmızılı takıma veda etmişti.

Albert Riera sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim, bir gün tekrar buluşacağız. Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin en için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR BASIN TOPLANTISINI BASTI
İspanyol futbol adamı, Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'nın yeni teknik direktörü oldu. Riera, Galatasaray'da daha önce Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştı. Eski Galatasaraylı Albert Riera, Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımının yeni teknik direktörü olarak açıklandığı basın toplnatısı skandal görüntülere sahne oldu. Toplantı esnasında kulübün tribün grubu bir anda masaya hareketlendi. Üyeler, eski hoca Prosinecki'nin takımdan zorla gönderildiği iddiasıyla tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Albert Riera fırtına gibi estiriyor İnanılmaz seri

RİERA TERK ETTİ
Taraftar grubunun hareketi sonrası İspanyol çalıştırcı salonu terk etti. Taraftarlar daha sonra kulüp temsilcileriyle diyalog yaşarken bir süre sonra topluca çıktı.

İNANILMAZ SERİ YAKALADI
İspanyol teknik direktör Olimpija Ljubljana performansıyla alkış topluyor. Slovenya Ligi'nde liderliğini sürdüren Olimpija Ljubljana 6'da 6 yaparak rakiplerine adeta gözdağı verdi. En yakın rakibine şimdiden 6 puan fark açan Ljubljana, 10 gol atarken kalesinde henüz gol görmedi.

Konferans Ligi'nde ise 1. turu geçen Sloven ekibi, 2. turda Romanya ekibi Sepsi ile eşleşti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden Olimpija Ljubljana rövanş maçında 2-0'lık üstünlük kurdu ve eşleşmeyi penaltılara götürdü. Penaltılarda galip gelen taraf ise 4-2 ile Sepsi oldu ve Sloven ekibi veda etti.

80 MAÇTA FORMA GİYDİ
2011-2014 yılları arasında Cimbom'da top koşturan, futbol hayatının son yılını Slovenya'da Zavric ve Koper takımlarında geçiren Riera, antrenörlük macerasına Sarı-Kırmızılılar'da 2020-21 sezonunda Fatih Terim yanında başlamıştı. Terim'in yanında 46 maça çıkan 40 yaşındaki antrenör, Torrent'le de 19 maçta saha kenarında yer aldı.

Haberin Devamı

Olympiakos'tan 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Albert Riera, sarı-kırmızılı formayla, 80 maçta süre alırken 4 gol ve 10 asist kaydetmişti.

Yazarlar