Beşiktaş Jorge Jesus'un eski öğrencisi Beşiktaş'a! Aboubakar'ın yerine geliyor

Jorge Jesus'un eski öğrencisi Beşiktaş'a! Aboubakar'ın yerine geliyor

03.01.2024 - 09:49 | Son Güncellenme:

Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmayı planlayan ve yerine yıldız bir isim transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Jorge Jesusun eski öğrencisi Beşiktaşa Aboubakarın yerine geliyor

Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'a flaş bir öneri geldi. Aboubakar'ın yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başlayan Kartal'a Jorge Jesus'un Fenerbahçe döneminde de kadrosuna katmayı çok istediği yıldız oyuncu önerildi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANACAK

Beşiktaş, ara transfer dönemini hareketli bir şekilde geçirmeye hazırlanıyor. Kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly’le yollarını ayıran yönetim; Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Jean Onana ve Rachid Ghezzal’ı da elinden çıkarmak istiyor.

BREZİLYA'DAN ÖNERİ

Hücum hattında Aboubakar’ın yerine dünyaca ünlü bir isim alabilmek için çalışma başlatan idarecilere, Brezilya’dan öneri geldi!

Flamengo’nun Gabigol lakaplı golcüsü Gabriel Barbosa, Kara Kartal’a teklif edildi. Brezilya temsilcisine 2020 yılında 17,5 milyon Euro karşılığında transfer edilen 27 yaşındaki santrfor için istenen bonservis bedelinin yaklaşık 5 milyon Euro seviyesinde olduğu bildirildi.

Jorge Jesusun eski öğrencisi Beşiktaşa Aboubakarın yerine geliyor

3 BÖLGEDE OYNAYABİLİYOR

Haberin Devamı

Kariyerinde daha önce; Santos, Benfica ve Inter gibi kulüplerde forma giyen Gabigol, bir dönem Brezilya milli takımının da önemli isimlerinden biriydi. 1,78’lik golcü, santrfor hattına ek olarak forvet arkası ve sağ kanat mevkiilerinde de görev yapabiliyor. Sol ayaklı Gabigol’ün Flamengo’yla kontratı yıl sonunda tamamlanacak.

JESUS'UN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Gabigol, özellikle Jorge Jesus'un Flamengo'yu çalıştırdığı dönemde performansıyla fark yaratmayı başarmıştı. Daha sonra Fenerbahçe de Gabriel Barbosa’yı kadrosuna katmak için girişimde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı.