Beşiktaş Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi

Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi

30.12.2023 - 22:32 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar'a Brezilya temsilcisinin teklifte bulunduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların teklifi değerlendirdiği aktarıldı.

Beşiktaşa Vincent Aboubakar piyangosu Transfer teklifi geldi

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Vincent Aboubakar'a teklif geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan ayrılması beklenen başarılı futbolcu için teklifin değerlendirildiği vurgulandı.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan oyunculardan Vincent Aboubakar'a 3 takım talip oldu. Brezilya'dan Gremio'nun yanı sıra 2 kulübün daha Beşiktaş'a teklifte bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş kurmaylarının Vincent Aboubakar için gelen transfer teklifini değerlendirdiği aktarıldı.

31 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ta 22 maça çıktı ve 1671 dakika sahada kaldı. Vincent Aboubakar bu süreçte 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Kamerunlu forvet aynı süreçte 3 asist üretti.

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Kamerunlu forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Coton Sport'ta futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr'da da forma giydi. Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'nda 97 mücadelede şans buldu. 31 yaşındaki forvet bu müsabakalarda 37 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu
1 - Portekiz Kupası şampiyonluğu
2 - Portekiz Ligi şampiyonluğu
2 - Süper Lig şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
1 - Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu

SAMET AYBABA: İSTEYEN HERKESİ GÖNDERİRİZ

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Vincent Aboubakar'la ilgili kısa süre önce konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiçbir arkadaşım bize gelip 'Ben mutlu değilim, transfer görüşmesi yapabilirim' demedi. Aboubakar her yerde konuşuyor, bir tek bize konuşmuyor. Burası Beşiktaş. İsteyen herkesi göndeririz. Buradan herkes gider, ben de dahil. İstemeyen hemen gider."

BAILLY'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly'nin sözleşmesi feshedildi. 29 yaşındaki savunmacı, La Liga ekiplerinden Villarreal ile sözleşme imzaladı.

Kadro dışı bırakılan bir diğer oyuncu Rachid Ghezzal ise yeniden takımla çalışmalara başladı.

Yazarlar