Dünyadan Futbol Bomba iddia! Fatih Terim'e yurt dışından teklif

Bomba iddia! Fatih Terim'e yurt dışından teklif

08.09.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray kariyerinde toplam 20 kupa kaldıran efsane teknik direktör Fatih Terim'le ilgili flaş iddia ortaya atıldı. Deneyimli teknik adama yurt dışından sürpriz teklif geldiği öğrenildi.

Bomba iddia Fatih Terime yurt dışından teklif

Galatasaray'da geçen yıl Burak Elmas başkanlığa seçilmesinin ardından 3 yıllığına Fatih Terim'i takımın başına getirmişti. Yeniden yapılanan sarı-kırmızılı kulüp, ligde tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirmesine karşın Avrupa'da başarılı bir performans gösterdi.  

Haberin Devamı

Bomba iddia Fatih Terime yurt dışından teklif

NAMAĞLUP GRUPTAN LİDER ÇIKTI

Galatasaray Terim yönetiminde Marsilya, Lokomotiv Moskova ve Lazio'nun bulunduğu gruptan namağlup lider olarak son 16 turuna çıkmayı başardı. Temsilcimiz son 16 turunda Domenech Torrent yönetiminde Barcelona'ya 0-0, 1-2'lik skorlarla elenmişti.    

4 DÖNEM GÖREV YAPTI, KIRILMASI GÜÇ REKORLARA İMZA ATTI

Galatasaray'ın başında 4 dönem (1996-2000/2002-2004/2011-2013/2017-2021) görev yapan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin başında toplam 20 kupa sevinci yaşayan Terim, Türk futbol tarihinin Avrupa'da kazanılan ilk başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunun da en önemli mimarlarından biri oldu.

Bomba iddia Fatih Terime yurt dışından teklif

8 LİG ŞAMPİYONLUĞU VAR

Terim yönetiminde Galatasaray, UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'da en önemli başarısını elde ederken, 8 lig, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 8 kez lig şampiyonluğu yaşayarak, bu alanda önemli bir rekorun da sahibi oldu. 8 lig, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. 

Haberin Devamı

SÜRPRİZ TEKLİF GELDİ

Görevden ayrıldıktan sonra yazı Bodrum'da geçiren ve sessizliğe bürünen tecrübeli teknik adam ile ilgili sürpriz iddia ortaya atıldı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Terim için Mısır Milli Takımı'nın devreye girdiği öğrenildi. 

QUEIROZ İLE YOLLAR AYRILDI

Mısır, 2022 FIFA Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Senegal'e elenerek Katar'da düzenlenecek finallere katılamamıştı. Bu gelişme sonrası Portekizli teknik direktör Carlos Queiroz ile yollar ayrılmıştı. Mısır yeni hedefler için takımın başına tecrübeli teknik adam Fatih Terim'i getirmek istiyor.

ÖNEMLİ YILDIZLARA SAHİP

Mısır Milli Takımı'nın kadrosunda Mohamed Salah, Mohamed Elneny, Mostafa Mohamed ve Trezeguet gibi önemli yıldızlar bulunuyor.


 

  

 

Yazarlar