Fenerbahçe Burak Kapacak'a Avrupa'dan talip! Sonuç belli oldu

Burak Kapacak'a Avrupa'dan talip! Sonuç belli oldu

30.08.2022 - 10:30 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, transfer sezonu hazırlıklarına devam ederken 22 yaşındaki genç oyuncusuna teklif geldiği belirtildi. Kapacak için görüşmelerde bulunan Fransız ekibi, görüşmelerle ilgili sonuç belli oldu.

Burak Kapacaka Avrupadan talip Sonuç belli oldu

Transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala Avrupa'da gözler genç oyuncuya çevrildi. Hedefindeki oyuncu Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Burak Kapacak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

FORMA ŞANSI BULAMADI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig başladığından beri genç oyuncuya forma şansı vermedi. Hazırlık maçlarında iyi bir performas sergileyen ve oyununu asistlerle süsleyen 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de forma şansı bulamadı. Kapacak bu sezon rezerv lig'de sadece 1 maçta görev aldı.

İLK KAYIP

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Arabam. com Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Konyaspor'un stadyumundaki zemin nedeniyle Eskişehir'de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 1-0'lık skorla kaybetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de ilk kez kaybetti ve 7 puanda kaldı. Konyaspor, 8 puana yükseldi.

BORDEAUX KANCASI

Fransa basınına göre  Fransa Ligue 2'de mücadele eden Bordeaux, Fenerbahçe'den Burak Kapacak için temaslarda bulundu. Fakat Sarı-Lacivertliler ile yapılan görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtildi. 22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe ile anlaşma zemini bulamayan Bordeaux'nun Dinamo Batumi forması giyen Zuriko Davitashvili'yi kadrosuna katmak üzere olduğu ifade edilmekte.

Haberin Devamı