Fenerbahçe Ceyhun Kazancı Fenerbahçe'nin transferini açıkladı! 'Anlaşmak üzere'

Ceyhun Kazancı Fenerbahçe'nin transferini açıkladı! 'Anlaşmak üzere'

08.12.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'na verilen arada lider Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet ve stoper takviyesi yapması beklenen sarı-lacivertlilerin transfer anlaşmasını Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı açıkladı.

Ceyhun Kazancı Fenerbahçenin transferini açıkladı Anlaşmak üzere

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe transfer için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un'un talebi üzerine stoper bölgesini güçlendirmek için yönetim çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'nin transfer anlaşmasını ise Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı açıkladı.

Haberin Devamı

ALANYASPOR'U MAĞLUP ETTİ
Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırbıyık Holding Stadı'nın ev sahipliği yaptığı maçta sarı-lacivertli ekip rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 28. dakikada İrfan Can Kahveci, 47. dakikada Lincoln, 41 ve 51. dakikalarda Serdar Dursun kaydetti. Alanyaspor'un gollerini ise 78. dakikada Efkan Bekiroğlu ve90+1. dakikada Candeias attı.

PEDRO SEZONU KAPATABİLİR
Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertli takımda sakatlık durumu en ciddi olan isim Joao Pedro. Şu anda koltuk değnekleriyle yürüyebilen Brezilyalı golcünün sezonu kapatma ihtimali bile bulunuyor. Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında sol ayak bileği ve dizinden ciddi biçimde sakatlanan deneyimli oyuncunun durumu yoğun ödemden dolayı tam olarak tespit edilemedi. Karşılaşmada ayak bileği 90 derece dönen futbolcunun en erken üç ay içinde takıma katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

CEYHUN KAZANCI KONUŞTU
Siyah-Beyazlı kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı, hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş ’ın transfer çalışmalarıyla ilgili olarak son durumu Fanatik'e paylaştı.

İlk olarak öncelik verdikleri bölgeler hakkında konuşan Kazancı, “Şenol hocamız hücum hattını yeterli görüyor. Şu ana kadar bir talepte bulunmadı. Savunma için bazı düşüncelerimiz var. Artur Masuaku, iyi bir oyuncu ancak sakatlığının etkisi sebebiyle o bölgeye güçlü, fizikli bir alternatif olabilir” ifadelerini kullandı. Kulüp hakkında çıkan Caner Erkin iddiası için de konuşan Kazancı, “Caner ve menaceriyle bir temasımız olmadı. Söylentiler nereden çıkıyor bilmiyorum” yorumunu yaptı.

Ceyhun Kazancı Fenerbahçenin transferini açıkladı Anlaşmak üzere

'SAMET'İN FENERBAHÇE İLE ANLAŞMAK ÜZERE OLDUĞUNU DUYDUM
Adana Demirspor’dan Samet Akaydın için çalışmaları hakkında da konuşan Kazancı, “Samet için direkt temasımız olmadı. Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duydum sadece” dedi.

'ZIYECH'İN MALİYETİ YÜKSEK'
Chelsea’nin Faslı yıldızıHakim Ziyech konusunda da görüşünü bildiren Kazancı, “Ziyech’i almamız imkansız gibi. Maliyeti çok yüksek” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Yetenekli oyuncunun ismi Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılmıştı. Trabzon doğumlu Samet Akaydin futbola İdmanocağı ve Trabzonspor'un altyapısında başladı. Sırasıyla Boluspor U21, Arsinspor, Sancaktepe Belediye, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü formalarını giydi. Ocak 2021'de Adana Demirspor'a geldi.

Bilmen gereken her şey: Hırvatistan v Brezilya

MONTELLA İLE ÇIKIŞ YAKALADI
28 yaşındaki stoper İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın takımın başına gelmesinden sonra büyük çıkış yakaladı ve Türkiye A Milli Takımı'na kadar yükseldi. Montella, Samet Akaydin için "Şu ana kadar Süper Lig'de takip ettiğim en iyi stoper" demiş ve "Umarım elimizden almazlar" ifadesini kullanmıştı. Bu sezon 13 maçta görev alan Samet Akaydin'in 1 golü bulunuyor.