Dünyadan Futbol Championship'te Hull City'den Fabio Carvalho planı!

Championship'te Hull City'den Fabio Carvalho planı!

07.03.2024 - 20:48 | Son Güncellenme:

Hul City'nin ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Fabio Carvalho'nun bonservisini almak istediği iddia edildi.

Championshipte Hull Cityden Fabio Carvalho planı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Liverpool'dan Fabio Carvalho'nun bonservisini almak istediği ortaya çıktı. Hull City Asbaşkanı Tan Kesler, Fabio Carvalho'nun bonservisini FFP'ye takılmamaları halinde almak istediklerini dile getirdi:

Haberin Devamı

"Premier Lig seviyesinde bir maaşı var ve Liverpool'un beklentisi yüksek olacaktır. Ancak başkan onunla sözleşme imzalamak isteyecektir. Finansal Fair Play kuralları ve düzenlemeler engel olmazsa Fabio için yatırım yapacağımızdan eminim."

Premier Lig'e çıkmaları halinde Fabio Carvalho için şartları zorlayacaklarını belirten Tan Kesler, "Eğer Premier Lig'e yükselirsek, alacağımız parayla onun peşinden gideceğimiz kesin. Bu parayı Fabio'ya ayırmaya çalışacağız. Bazı taraftarlarımız için gerçekçi olmayan beklentiler olabilir ama biz çok iyimseriz. Eğer böyle bir şey olursa, bunu yapacağız çünkü Fabio uzun vadede sahip olmak istediğimiz bir oyuncu" dedi.

Fabio Carvalho, Hull City'de 10 maçta şans buldu. 21 yaşındaki hücum oyuncusu bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar