Futbol Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

30.01.2023 - 18:32 | Son Güncellenme:

Cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanan Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves'e diğer hükümlüler büyük ilgiyle karşıladı

Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

Barcelona'nın efsane isimlerinden Dani Alves büyük bir skandala imza atmıştı. Son olarak UNAM Pumas'ta forma giyen Dani Alves'in cinsel taciz sebebiyle hakkında açılan davada tutuklandı. Alves, hapishanede diğer mahkumlarla birlikte futbol maçı yaptı.

Haberin Devamı

Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

TUTUKLAMA KARARI
Barcelona'daki bir gece kulübünde meydana geldiği iddia edilen bir cinsel saldırı iddiasıyla Alves hakkında soruşturma başlatıldı. Kariyerine Meksika'nın UNAM Pumas takımında devam eden Alves verdiği ifadede; "Evet, oradaydım ve eğleniyordum. Beni tanıyanlar dans etmeyi sevdiğimi bilir. Başkalarının alanını işgal etmeden dans ediyor ve eğleniyordum. O kadının kim olduğunu bilmiyorum. Hiç kimsenin alanını işgal etmedim. Hayır. Tanrı aşkına" ifadelerini kullanmıştı. Alves ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

Barselona kentindeki bir diskoda 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Brezilyalı futbolcu için daha sonrasında tutuklama kararı verildi.

Haberin Devamı

MAÇ YAPTI İMZA DAĞITTI
Barcelona'nın eski yıldızı Alves'in tecavüz suçlamasıyla girdiği cezaevinde ilgiyle karşılandığı hatta imza dağıttığı iddia edildi. Marca'nın haberine göre; Dani Alves diğer mahkumlarla birlikte cezaevinde futbol maçı yaptı.

Alves'in 1 ila 12 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

Dani Alves cezaevinde maç bile yaptı

XAVI'DEN YORUM
Barcelona Teknik Direktörü Xavi, eski takım arkadaşı Dani Alves hakkında şunları söylemişti: "Dani'nin bunu yapmış olabileceği beni üzüyor. Dani veya başka biri olsun cinselliğe dayalı her türlü şiddet veya tecavüz eyleminin kınanması gerekiyor."