Fenerbahçe Elvir Baljic'ten Jorge Jesus yorumu! 'İlk kez bu kadar temkinliydi'

Elvir Baljic'ten Jorge Jesus yorumu! 'İlk kez bu kadar temkinliydi'

02.10.2022 - 23:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı dev derbiyi Elvir Baljic değerlendirdi. Heyecan dolu karşılaşmada gol sesi çıkmazken Elvir Baljic dikkat çeken ifadeler kullandı.

Elvir Baljicten Jorge Jesus yorumu İlk kez bu kadar temkinliydi

Spor Toto Süper Lig'de 8'inci hafta dev derbiye sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin Vodafone Park'ta karşı karşıya geldiği heyecan dolu maç golsüz eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Elvir Baljic dev derbiyi değerlendirdi. Tivibu Spor'da müsabakayı yorumlayan Elvir Baljic'in sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında daha farklı bir derbi beklediğini ifade eden Elvir Baljic, "Gerçekten bu akşam daha farklı bir derbi bekliyorduk. Kalite, oyun, taktik anlamında... Maalesef güzel bir maç olmadı. Maç başlarken Fenerbahçe biraz daha baskılı başladı" dedi.

İki takımın birbirini iy analiz ettiğini belirten Elvir Baljic, "Beşiktaş çok fazla riske girmedi ilk yarıda. Oyunu geride kurarken bile hiç risk girmedi. Kaleden uzakta oynamak istediler. Çok fazla uzun paslı bir futbol vardı. İki takım da birbirini iyi analiz etmiş. Taktiksel bir maça dönüştü tamamen. Daha çok defansif ve kaybetmeme adına bir maç oldu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın oyun planına karşın Gustavo Henrique'nin iyi bir savunma yaptığını dile getiren Elvir Baljic, "Fenerbahçe hep oynadı maçta ama hep yüksek topla çıktılar. Beşiktaş savunma arkası toplara çok yoğunlaştı. Beşiktaş, sürekli uzun pasla Weghorst'u oynatmaya çalıştı. Gustavo Henrique, o topların hepsini aldı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kalite anlamında düşük bir maç izlediklerini belirten Elvir Baljic, "Genel anlamda oyuncu performansı olarak 'Bu çok iyiydi' diyebileceğiniz hiç hücumcu yoktu. Maçın oyuncuları hep defansif oyunculardı. Bu bir gerçeği gösteriyor. Bu derbi kargaşa içinde, birebir bireysel bir şeyler göremedik. Ghezzal girdikten sonra biraz heyecanlandı maç. Gerçekten kalite anlamında çok düşük bir maç izledik" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında risk almadığını dile getiren Elvir Baljic, "Beşiktaş, Fenerbahçe'yi oynatmamak adına oynadı daha çok. Rizikolu oynamadılar. Fenerbahçe üstüme gelmesin dedi. Fenerbahçe oynayamadı. Hücum anlamında Fenerbahçe de etkisizdi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Elvir Baljic son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'la ilgili, "Jorge Jesus'u ilk defa temkinli ve kontrollü gördüm" dedi.

Yazarlar