Fenerbahçe Emenike yine suskun kaldı!

Emenike yine suskun kaldı!

16.10.2014 - 09:27 | Son Güncellenme:

Emmanuel Emenike formsuzluğunu sürdürdü, Nijerya’nın Sudan ile oynadığı maçta da suskun kaldı. Galatasaray maçı öncesinde Fenerbahçe'de moralleri bozdu.

Emenike yine suskun kaldı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Nijerya, Afrika Uluslar Kupası elemelerinde dün Sudan'ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe’nin formsuz yıldızı Emmanuel Emenike bu maçta da ilk 11'de başlayıp 90 dakika forma giymesine karşın skora katkı yapamadı. Yıldız forvet böylece 1.5 aydır süren gol orucunu devam ettirdi, üst üste yedinci maçını da boş geçti.

Son olarak sarı-lacivertlilerin 31 Ağustos’ta ligin ilk maçını oynadıkları Karabükspor karşısında fileleri sallayan Emenike o tarihten bu yana suskunluğunu koruyor. Fenerbahçe’nin son dört maçınının üçünde forma giyen oyuncu, milli takımda da son dört maçtır gol kaydına muvaffak olamadı. Sow'un sakat, Webo'nun moralsiz olduğu Galatasaray derbisi öncesinde Emenike'nin de formsuzlğunu sürdürmesi sarı-lacivertlilerde endişeyle karşılandı.

Haberin Devamı

Keshi kovuldu, Michel geliyor

Öte yandan bir süredir takımın başındaki göreviyle ilgili tartışmalar süren Stephen Keshi'nin takımla yolları ayrıldı. Nijerya'nın Sudan karşısında galip ayrılmasına karşın 52 yaşındaki çalıştırıcının görevine son verildiği bildirildi. Keshi'nin yardımcılığını yapan eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi'ye de kapının gösterildiği ifade edildi. Göreve geçici olarak Shuaiba Amodou getirilirken, yeni hocanın ise son olarak Kenya Milli Takımı'nı çalıştıran Henri Michel olacağı iddia edildi.

Yazarlar