Futbol Fatih Akyel'den Lüleburgaz açıklaması: Görevim teknik direktörlük değil...

Fatih Akyel'den Lüleburgaz açıklaması: Görevim teknik direktörlük değil...

18.10.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Fatih Akyel'den Lüleburgazspor'daki görevi ile ilgili flaş açıklama geldi.

Fatih Akyelden Lüleburgaz açıklaması: Görevim teknik direktörlük değil...

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Lüleburgazspor ile anlaşmaya varan eski milli futbolcu ve teknik direktör Fatih Akyel açıklama yayımladı. 

İşte o açıklama: "Son günlerde hakkımda çıkan Lüleburgazspor'da hocalık yapacağım yönündeki haberler ile ilgili açıklamamdır. Sayın Başkan Özgür Kaya ve benim eski hocam olan Kadir Öztürk bana gelip Lüleburgazspor'u ayağa kaldıracaklarını ilettiler ve benden yardım destek talep ettiler. Ben de bir Trakyalı olarak başkanın ve hocamın bu özverilerini takdir ile karşıladım ve onlara yardımcı olacağımı söyledim.

'DANIŞMAN OLARAK GÖREV YAPACAĞIM'

Her kategoride Lüleburgazspor'a hoca ve oyuncu grupları kurmalarında yardımcı olacağım. Burada hoca olarak değil bir danışman olarak hocalara bilgi ve birikim aktararak onları yönlendirerek görev yapacağım. Geçmişi güzel olan bu camiayı el birliği ile eski günlerine kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Saygılarımla."

Haberin Devamı

LÜLEBURGAZ'DA İMZA TÖRENİ

Fatih Akyel geçen hafta Lüleburgaz'a gelmiş ve davul-zurnayla karşılanmıştı. Başkan Özgür Kaya, Fatih Akyel ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Fatih hocamla ilk konuştuğumuzda, 'sana transfer teklif etmeye benim haddim yetmez' dedim. Kaç futbolcu UEFA kupasını kaldırmıştır, kaç futbolcu Brezilya'yı perişan eden milli takımda oynamıştır. Böyle bir değer karşısında bizim söyleyeceğimiz tek şey; 'hocam bize yardımcı ol, biz yeni bir hikaye yazmak istiyoruz, gel bu efsanenin kahramanı ol'. Hocam parayı değil kahraman olmayı seçti. Biz bu takımı mahkemeden almıştık. Fatih hocamıza 'aramıza hoş geldin' diyoruz."

İmza töreninin ardından futbolcularla tanışan Akyel, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde incelemede bulunmuştu. 

 

Yazarlar