Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar

07.07.2023 - 12:19 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında eski Başkan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar yöneltti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Aziz Yıldırıma sert suçlamalar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında konuştu. Haber Global'de yer alan habere göre, Ali Koç, eski Başkan Aziz Yıldırım'a sert tepki gösterdi.  

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un açıklamaları:

"Bakın Fenerbahçe'de muhalefet ki kim olduklarını biliyorsunuz her kötü dönemde, her üzüntüde ortaya çıkıyorlar, görüntü veriyorlar, buluşmalar yapıyorlar. Bakın benim ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün odağı bu sezon bu camianın birlik beraberliği, kenetlenmesi ve başarılara şampiyonluklara yürümesidir. Bizim bunlarla kaybedecek vaktimiz yok ama kulübün böyle bir gerçeği de var. Bunu da bilmemiz gerekiyor.

Sayın Aziz Yıldırım son dönemde yine aktif. Kendisi keşke gelip bizim toplantılarımızda, YDK’mızda, Mali Genel Kurulumuzda konuşsa! Kendisi değil miydin dışarıda muhalefet etmeyin hainlik yapmayın gelin buraya genel kurullara mali genel kurula burada konuşun diyen sen değil miydin?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Aziz Yıldırıma sert suçlamalar

"DİYOR Kİ ÜNİVERSİTEYİ BİZE VERİN BİZ YAPALIM!"
Ama sen bu cesareti gösteremiyorsun. Bizim en zayıf olduğumuz senin de kendini kudretli gördüğün bir dönemde açık açık davette bulunduk. Zamanında biri çıksaydı hemen kongreye gidecektik. Bu çocuk oyuncağı değil ki hemen kimse çıkmazsa ben çıkarım, yok üniversite yaparım okul yaparım.

Size üniversiteyi anlatayım. Biz göreve geldik benim ilk resmi Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak yaptığım toplantı YÖK başkanına gitmekti, niye? 1 hafta sonra üniversiteyi katalogları çıkacaktı ve Fenerbahçe Üniversitesi onun içinde olacaktı kontenjanlar için.

Ne bir binamız var ne beş kuruş paramız var, 56 tane hoca stadın altında penceresiz bir yerde çalışıyorlar yapıyorlar. Gittik YÖK başkanına dedik ki ne olur 1 sene daha bize süre verin biz Fenerbahçe’nin markasına hiçbir şekilde eğitim veremeyiz diye. Sağ olsunlar yaptılar.

Diyor ki üniversiteyi bize verin biz yapalım. Baktık kaç para toplanmış üniversiteye diye 1,2 Milyon, 600 bini Vefa Küçük’ten, 600 bini de bir genç hayırsever babasının ismini bir anfiye koymak için, üniversitenin bir yerine koymak için vermiş. Yönetiminden bir kuruş para koymamış şimdi diyor ki üniversiteyi biz yapacağız. Üniversiteyi biz yapamayacaktık ne yaptık bir marka ile iş birliği yaptık. Onlarca kişi ile kurum ile müzakere ettik sonra Medicana ile anlaştık ve üniversitemiz çok çok iyi gidiyor inşallah bir gün ziyaret etme imkânınız olur.

Haberin Devamı

Ama bunu yapabilmek için mütevellinin istifa etmesi gerekiyordu. Eski başkanımız ve ekibimiz istifa etmeyiz dedi. İstifa etmeyince de bu iş birliği olmuyordu. Etmeyiz, etmeyiz, etmeyiz, sonra dedik ki biz yapamıyoruz bunu siz yapın. Mithat Yenigün ile toplantı yaptık buyurun üniversiteyi siz devralın siz yapın. Yok dediler yanaşmadılar.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Aziz Yıldırıma sert suçlamalar

Şimdi çıkmış üniversiteyi okulu ben yapayım diyorum. Bunun gibi o kadar çok size örnek verebilirim ki.

"EYLÜL AYINDA ÇIKSIN ADAYLAR..."
Niye ben bunları anlatıyorum, ben açık açık dedim benim dönemim seneye bitiyor eylül ayında çıksın adaylar, kulüp ile istişare etsinler kulüp ile beraber hareket etsinler devre arası transfer yapacaksak onların da görüşlerini alalım ve Fenerbahçe’de en sağlıklı bir şekilde bayrak devrini yapalım. Ancak burada başka bir amaç var.

Herhalde şeyi düşünüyorlar, bunlar şampiyon olur Allah korusun biz bir daha hiç gelemeyiz diye bu sezon da her şeyi yapacaklar.

Haberin Devamı

Bu Fenerbahçe’nin gündeminde olmaması gereken bir konu. Evet bizim odağımız Fenerbahçe, hedefimiz Fenerbahçe’nin başarısı ve şampiyonluğu! Ancak gerçekleri bilmezsek de olmaz!

"FENERBAHÇE'NİN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEYENLER DİYE BİR GERÇEK VAR!"
Fenerbahçe’de Fenerbahçe’nin kötülüğünü isteyenler diye bir gerçek var! Bu sene hepimize çok büyük vazifeler düşüyor. Bu yaklaşımın bir şekilde önüne geçmeliyiz ve Fenerbahçe’nin bekası ve menfaatleri çerçevesinde mümkün olduğunca, oldukça camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor.

Öyle bir kenetlenmeli ki aramızdan su bile sızmayacak konuma gelmemiz gerekiyor. Tabii bunu bir yönetimin söylemiyle yapmamız mümkün değil.

Türkiye Kupası’nı kazandık suç işlemişiz keşke kazanmasaydık çünkü taraftar gruplarından biliyorum 2-3 bin kişilik yürüyüş düzenlemeye çalıştılar.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Aziz Yıldırıma sert suçlamalar

"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANAMASAYDIK..."

Türkiye Kupası’nı kazanamasaydık Aziz başkan geri dön bizi bırakma diye organizasyon yaptıracaklardı. Böyle bir şeyi organize etmişti, düşünebiliyor musunuz Fenerbahçe’nin mutsuzluğu ve başarısızlığı üzerinden bir strateji kurmanın nasıl bir iştir bu.

Haberin Devamı

İlerleyen günlerde bunları daha net bir şekilde söyleyeceğim ama söylerken de içim sızlıyor. Böyle bir yol yürümüşüz, 3 Temmuz’u yaşamışız, savaşmışız, mücadele etmişiz, iyi günümüz kötü günümüz olmuş, şimdi gelmişiz rakiplerle mi mücadele edelim eski başkanla mı mücadele edelim onun kararını vermeye çalışıyoruz.

Fenerbahçe iyi giderken bunların sesi çıkıyor mu? Balıkçılardan fotoğraf veriyorlar mı? Vur patlasın çal oynasın videolar düşüyor mu sosyal medyaya? Niye kötü giderken, bunları artık düşünmeniz lazım sorgulamanız lazım Fenerbahçeliler. İnşallah Türkiye Kupamız yeni kupaların habercisi olur. Artık şeytanın bacağını kırmış oluruz ve inşallah bu sezon hiçbir şekilde bizi durdurmaya güçleri yetmez. Bunun için de sahadaki futbolcu ile hocanın gücü yetmez. Sahadaki futbolcuyla yöneticiler yetmez.

Camianın tam, bütün bir şekilde birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş olması gerekiyor. Bu adamlar böyle hareket ederken bunu nasıl sağlayacağız bilmiyorum. Başka hiçbir camiada bu yok. Başka hiçbir camia rakipleri mücadele ederken bu kadar kendi içinde mücadele etmiyor. Tek tük divan kurulu toplantıları başka camialarda muhalefet olur.

"DAVETE TENEZZÜL BİLE ETMEDİLER"

Onun dışında bakın adamlar diyor ki temel atma töreni var eski hocalar başkanlar yöneticiler bir arada. Bırak temel atmayı Can Bartu’nun cenaze töreni, kızı gibi sevdiği Birsel Vardarlı’nın jübile maçı ve bunun gibi sayabileceğimiz bir sürü şeye davete tenezzül bile etmediler, mektubu açmadılar geri yolladılar."

Yazarlar