Fenerbahçe Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi! Resmen açıklandı

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi! Resmen açıklandı

31.07.2023 - 06:53 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurarak Süper Lig hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dzeko, Tadic gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, gece yarısı 2 transferi daha bitirdi. Sarı-lacivertli ekipten resmi açıklama geldi

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi Resmen açıklandı

Takımın başına İsmail Kartal'ın gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, yaz transfer döneminde şimdiye kadar kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile dikkatleri üzerine çekti. Listeye eklenen futbolcular ile görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli ekip, gece yarısı 2 sürpriz transferi daha bitirdi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi Resmen açıklandı

AYRILIKLAR YAŞANDI

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bruma, Portekiz ekibi Braga'da kaldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı.

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı. Sözleşmeleri sona eren Enner Valencia ve Dimitris Pelkas da sarı-lacivertlilere veda etti. Kadroda düşünülmeyen Mbwana Samatta'nın yeni durağı PAOK oldu. Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

TOPLAM GELİR DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde yaptığı transfer satışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler, Attila Szalai'nin de satışıyla birlikte bu yaz transferden şu ana kadar 42.8 milyon euro kazanç elde etti.

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi Resmen açıklandı

ZIMBRU MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idman koşu, ısınma, koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas ve dar alanda yapılan şut çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Öte yandan sakatlıkların bulunan Emre Mor ve Alexander Djiku’nun tedavilerine devam edildi.

Haberin Devamı

MERT MÜLDÜR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Kadrosundaki yabancı sayısı nedeniyle yerli oyuncu transferi de planlayan Fenerbahçe, Mert Müldür transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli takım, gece yarısında milli futbolcunun transferi için Sassuolo ile anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli ekip, Mert Müldür transferi için Sassuolo ile anlaşma sağlandığını açıklarken, Milli futbolcunun İstanbul’a davet edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi Resmen açıklandı

 MIHA ZAJC'A YENİ SÖZLEŞME

Gece yarısı alınan bir diğer haber ise Fenerbahçe Sloven orta saha Miha Zajc ile yeni sözleşme için anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu sarı-lacivertli takımla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, 2018-2019 sezonundan bu yana takımda forma giyen Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varıldığını da duyurdu.

Fenerbahçe gece yarısı 2 transferi bitirdi Resmen açıklandı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: 

"2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Haberin Devamı

Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir."

Yazarlar