Fenerbahçe Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı! 4 yıllık imza

Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı! 4 yıllık imza

02.08.2023 - 21:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ü kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı 4 yıllık imza

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, savunma hattına önemli bir takviyede bulundu. Sarı-lacivertli ekip, transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği milli futbolcu Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, milli futbolcu Mert Müldür’ün transferi konusunda Sassuolo kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 24 yaşındaki sağ bek kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan oyuncumuz Mert Müldür, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Mert Müldür’e  ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

MERT MÜLDÜR: ÇOK GURURLANDIM VE ONURLANDIM

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Mert Müldür, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.