Fenerbahçe Fenerbahçe'de 5 yıldız çözümü! 3 farklı logo tescil edildi

Fenerbahçe'de 5 yıldız çözümü! 3 farklı logo tescil edildi

19.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulübün Mali Genel Kurulu’nda Genel Sekreter Burak Kızılhan, 5 yıldızlı logonun tescil edildiğini duyurdu.

Fenerbahçede 5 yıldız çözümü 3 farklı logo tescil edildi

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

28 şampiyonluk konusunda çalışmaların devam ettiği bildirildi. Buna göre Fenerbahçe’de 3 farklı logo tescil edildi, 5 yıldız konusunda çözümler üretildi.

Ülkemizde Kocaelispor, Sivasspor ve Bursaspor gibi kulüplerin logosunda yer alan yıldızlarda olduğu gibi Fenerbahçe Kulübü de benzer bir yol izledi. Kocaelispor, Sivasspor ve Bursaspor gibi takımların logolarındaki yıldızlar kurucu kulüplerini temsil ediyor. Fenerbahçe’nin logosuna yerleştireceği 5 yıldız ise 28 şampiyonluğa vurgu yapacak. Bu kapsamda da şimdiye dek 3 farklı logo tescil edildi. Logo içinde 1907 yazan kısmın oraya yerleştirilen 5 yıldızlarla 2 farklı alternatif ve arma üstüne konulan 5 yıldız ile 3 farklı logo oluşturuldu.

Fenerbahçede 5 yıldız çözümü 3 farklı logo tescil edildi

BAŞVURULAR YAPILDI

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü’nde 5 yıldız konusunda resmi başvurular gerçekleşti. 15 Ekim 2022 tarihinde yapılan başvuru, Fenerbahçe Spor Kulübü adına kabul edildi. Ancak Futbol AŞ için 22 Ocak 2023’te bir başvuru daha yapıldı. Fakat şu ana kadar henüz olumlu bir yanıt alınamadı. Eğer Futbol AŞ için de 5 yıldız konusunda olumlu karar gelirse, Süper Lig’deki maçlarda ve TFF’de Fenerbahçe adına 5 yıldızlı logo kullanılacak.