Fenerbahçe Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı

Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı

16.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Konferans Ligi’nde oynanan Spartak Trnava maçında ortaya koyduğu futbolla, bir kez daha kendine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, hem hücumda hem defansta dikkat çekti. Milli futbolcu için herkes ‘Bir doksan dakika daha oynar’ yorumunu yaptı.

Fenerbahçede durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu Takım arkadaşlarını bile solladı

Fenerbahçe’nin yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu, önceki gün oynanan Spartak Trnava maçında kusursuza yakın bir futbol ortaya koyarken, herkesi kendine hayran bıraktı. Milli futbolcunun her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam etmesindeki büyük etken ise saha dışında hiçbir şeyi kafaya takmaması. Herkes Avrupa’dan teklif alacağı yorumunu yaparken, Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatan ve çok mutlu olan Ferdi, bunu dert etmiyor, sadece maçtaki performansına bakıyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ikinci golünü ağlara yollayan Ferdi Kadıoğlu’nun başarılı futbolu rakamlarına da yansıdı. Karşılaşmada 90 dakika sahada kalan ve 96 kez topla buluşan milli futbolcu bu alanda takım arkadaşlarını solladı.

74 pas denemesinde %94,5 isabet oranı tutturan, bunun yanında iki isabetli orta açan sarı-lacivertli oyuncu burada da zirveye yerleşti. Savunma kısmında üç top kapma girişiminin 3’ünü de kazanan Kadıoğlu, 9 ikili mücadelenin 6’sından galip çıktı.

Fenerbahçe adına Ferdi dışında maçı değerlendiren isimlerden olan kaptan Edin Dzeko takım arkadaşı için övgülerde bulunurken, “Ferdi, gerçekten çok büyük bir oyuncu. Haftalar geçtikçe daha iyi bir performans ortaya koyuyor, üstüne koyarak devam ediyor. Ama onun için hala genç bir isim diyebiliriz. Büyük liglerdeki büyük takımlar öyle zannediyorum ki onu takip sürekli ediyorlardır” diyerek Ferdi’yi elde tutmanın kolay olmadığını açıkça ortaya koydu.

Haberin Devamı

KARTAL'IN VAZGEÇİLMEZİ KAPTANLAR

Fenerbahçe’nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Edin Dzeko ve Dusan Tadic zaman zaman eleştirilse de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın iki oyuncusundan da memnun olduğu öğrenildi. Trendyol Süper Lig ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde toplamda iki tecrübeli isim de 18’er gole etki ederek yakalanan başarıda büyük pay sahibi olurken, Kartal’ın da verdiği görevleri eksiksiz yerine getirdiklerini düşündüğü bildirildi.

Hem Dzeko’nun hem de Tadic’in saha içindeki liderlik özelliğinin, sarı-lacivertli takımın patronunun işini kolaylaştığı da vurgulandı.

OSAYI SAMUEL SEVİNCİ

Üst üste yaşanan sakatlıkların ardından istediği sonuçları alamayan ve eksiklerin birer birer dönmesiyle eski günlerini hatırlayan Fenerbahçe’de, Osayi’nin Spartak Trnava maçının ilk yarısında kendini yere bırakması hem teknik heyeti hem de yönetimi korkutmuştu. İlk müdahalenin ardından kendini deneyen ve 63. dakikada yerini Serdar Aziz’e bırakan tecrübeli futbolcunun yapılan kontrollerinde önemli bir bulguya rastlanmadığı, Kayserispor maçında görev yapabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar