Fenerbahçe Fenerbahçe'de gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

Fenerbahçe'de gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

24.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ligde zirve şansını zora sokan Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda hata yapmak istemiyor. Yarı final rövanşında bu akşam Sivasspor’u ağırlayacak sarı-lacivertliler kupayı hedefliyor.

Fenerbahçede gözler Türkiye Kupasına çevrildi

Ligde son haftalara girilirken zirveden 5 puan geride olan ve şampiyonluk yarışında geride kalan Fenerbahçe gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na dikti.

Haberin Devamı

Bu sezonu mutlaka bir kupayla kapatmak isteyen sarı-lacivertliler, Sivasspor önünde hata yapmak istemiyor. Deplasmanda 0-0 biten ilk maçın ardından bu akşam evinde Sivasspor’u yenerek finale kalmak isteyen Jorge Jesus ve takımı, maça son derece motive hazırlanıyor.

Ligde uzun süre iyi giden, Avrupa Ligi’nde önemli maçlar çıkaran sarı-lacivertli takım, böylesine bir sezonun kupasız geçmemesi için Türkiye Kupası’na büyük önem veriyor.

Hem teknik heyet hem de futbolcular bugünkü Sivasspor maçını adeta bir final gibi görerek, mutlaka galibiyet hedefliyor. Ligde de son ana kadar şansını sürdürmek isteyen sarı-lacivertliler, buna karşın Türkiye Kupası’nı daha gerçekçi bir hedef olarak görüyor.