Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Alman kuşatması! Bundesliga'dan yoğun ilgi

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Alman kuşatması! Bundesliga'dan yoğun ilgi

25.11.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus döneminden bu yana inanılmaz bir çıkışa geçen İsmail Yüksek'e Alman ekiplerinin talip olduğu aktarıldı. Genç orta sahanın Bundesliga temsilcilerinin yakın takibine girdiği belirtildi.

Fenerbahçede İsmail Yükseke Alman kuşatması Bundesligadan yoğun ilgi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezondan bu yana oldukça etkili bir performans sergileyen İsmail Yüksek'e Bundesliga ekiplerinin ilgi gösterdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin genç oyuncusuna 3 ekibin yakın ilgi duyduğu ve Almanya müsabakasında tribünden izletildiği belirtildi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki futbolcunun Bayer Leverkusen'in ardından Borussia Mönchengladbach ile Eintracht Frankfurt'un radarına girdiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nda aynı seviyede performans göstermesinin bu ilgide önemli pay sahibi olduğu vurgulandı.

A Milli Futbol Takımı'nın Berlin'de Almanya'yı 3-2'lik skorla devirdiği maçta Borussia Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt ve Bayer Leverkusen gözlemcilerinin İsmail Yüksek'i izlettiği belirtildi. 24 yaşındaki orta sahaya İspanya ve İtalya'dan da kulüplerin ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçede İsmail Yükseke Alman kuşatması Bundesligadan yoğun ilgi

Fenerbahçe'nin istikrarlı performansı sonrası İsmail Yüksek'in muhtemel bonservis bedelini belirlediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, milli yıldız için 15 milyon eurodan daha az bir ücreti kabul etmeyeceği vurgulandı.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçemediği isimler arasında yer aldı ve 18 müsabakada şans buldu. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. İsmail Yüksek aynı süreçte 2 asist üretti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 12 müsabakada oynayan 24 yaşındaki orta saha, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Yıldırım Belediyespor altyapısında futbola başlayan İsmail Yüksek daha sonra Gölcükspor'dan Fenerbahçe'ye imza attı. Sarı-lacivertliler, İsmail Yüksek'i Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a sırasıyla kiraladı.

Yazarlar