Fenerbahçe ÖZEL | Senad Ok, canlı yayında Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı! Yabancı kontenjanına takıldı

ÖZEL | Senad Ok, canlı yayında Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı! Yabancı kontenjanına takıldı

25.11.2023 - 13:12 | Son Güncellenme:

Milli ara sonrası Karagümrük ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, Ocak ayı transfer dönemi için de çalışmalarına başlamış durumda. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Trabzonspor, Ludogorets ve Adana Demirspor maçlarında üst üste puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, Milli ara sonrası Karagümrük mücadelesiyle yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor. 

Haberin Devamı

Ocak ayı için de transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi. 

Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, sarı-lacivertli ekibin hedefindeki Milli stoperi açıklarken, yolların ayrılabileceği yıldız futbolcuyu da duyurdu. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'FRED RİSKE EDİLMEYECEK'

"Becao, Ocak ayında dönecek. Djiku ve Serdar yok, Osayi de cezalı. Fred iyileşti ama riske edilmesini beklemiyoruz. Yüzde 100 hazır olmadan hiçbir oyuncuyu riske atmak istenmiyor. Üst üste maçlar oynanacak ve Fred çok önemli Fenerbahçe için bu yüzden riske edilmeyecek. Şu anda yüzde 100 hazır değil ve oynyayıp bu sefer 2 ay sahalardan uzak kalırsa ne olacak? Fred yeri doldurulamayacak bir oyuncu ve şu anlık plan riske atmamak."

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok, canlı yayında Fenerbahçedeki ayrılığı açıkladı Yabancı kontenjanına takıldı

'LİVAKOVİC'E ERMENİSTAN MAÇINDA BAKSINLAR'

"Kalede Livakovic'i göreceğiz. Ermenistan'a karşı maç 0-0'ken bir topu kurtardı. O anda Livakovic'e bir baksınlar. Pozisyonları çok yaşıyor, aşırı konsantre. Milli Takım'dan formda dönmesi Fenerbahçe için avantaj."

MUHTEMEL 11

"Osayi cezalı onun yerine Mert'i bekliyoruz. Samet ve Oosterwolde stoperler solda da Ferdi. Zajc yerine Crespo'yu bekliyorum. İsmail de geri döndü. İleride de İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko şeklinde bir 11 bekliyorum."

'ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ ADAYLARDAN BİRİ'

"Milli arada da gayet iyi oynadı Samet. Bu artık onun karar maçlarından biri. İyi oynamazsa kiralık bir stoper düşünülüyor. Çağlar Söyüncü adaylardan biri. EURO 2024'e gidilirken Çağlar'ın da düzenli oynaması gerekiyor ve Fenerbahçe'nin bir niyeti var.

Çağlar'ın kararına bağlı transfer. Fenerbahçe'nin en güçlü planlarından biri kiralık bir anlaşma yapabilmek. Zor bir transfer."

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

"King'in ayrılma ihtimali var. King'den memnun hoca ama yabancı kontenjanı açabilmek için yollar ayrılabilir. Batshuayi'i de sormuştum. Maaşı biraz yüksek olduğu için başka kulüplerle anlaşması zor oluyor. Gerçekten Ocak'ta transfer yapmanın zor olacağını vurguluyor Fenerbahçe yönetimi."

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok, canlı yayında Fenerbahçedeki ayrılığı açıkladı Yabancı kontenjanına takıldı

'DZEKO SAMANDIRA'YA DAMGA VURDU'

"Bosnalı bir şarkıcı Dzeko'ya şarkı bestelemiş. Kadıköy'de belki arada bir açılabilir. Çünkü bazen oyuncuların motive edilmesi için yapılabiliyor. Milli arada Dzeko iyice dinlendi, Bosna Hersek'in iki maçına katılmadı. Fenerbahçe'ye odaklanmak istiyorum dedi. Bu da Bosna basınında baya eleştirildi. 2-3 gün tatil yaptı ve ondan sonra Samandıra'ya damgasını vurdu. Çalışmalarda çok iyiydi. O yüzden ben Dzeko'nun çok iyi döneceğini düşünüyorum."

YERLİ OYUNCULARIN MAAŞINA İYİLEŞTİRME

"Fenerbahçe bu sene şampiyonluk için birçok çalışma yapıyor. Bu sene yerli oyuncuların maaşında da bir iyileştirmeye gidilmiş. Dzeko ve Tadic gibi oyunculara verilen paraların ardından böyle bir güncelleme yapılmış."

'KRUNİC'TE İPLER FENERBAHÇE'NİN ELİNDE'

 

"6 numara da düşünülüyor. İpler Fenerbahçe'nin elinde Krunic konusunda. Krunic gelmek istiyor. Salih Özcan'ın Türkiye'ye gelme ihtimali düşük. Bir de olursa çok çok ekstra kanat forvet ama kolay değil."

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok, canlı yayında Fenerbahçedeki ayrılığı açıkladı Yabancı kontenjanına takıldı

'OCAK AYI KRİTİK'

Ocak ayı biraz sıkıntı olacak. Djiku Afrika Kupası'na gidecek. Becao nasıl dönecek? Ocak ayı kritik olacak. İstenildiği gibi stoper bulunabilecek mi?

Yazarlar