Galatasaray Mauro Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması! 'Yetkililer ile konuşuyoruz'

Mauro Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması! 'Yetkililer ile konuşuyoruz'

25.11.2023 - 07:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi için Real Madrid iddiaları gündemdeyken temsilcisinden yıldız futbolcunun transferi için sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Mauro Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması Yetkililer ile konuşuyoruz

Galatasaray'a transfer olduğundan bu yana gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi için Real Madrid iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Arjantinli golcünün temsilcisinden sürpriz bir açıklama geldi.

REAL MADRİD İDDİASI

İtalyan basınında çıkan haberlerde Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer gündemine dahil etti. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulandı. Real Madrid'in Mauro Icardi transferi için Galatasaray'a yapması beklenen teklifin ayrıntıları da belli oldu. İspanyol devinin, Arjantinli forvet için 15 milyon euro civarında bir teklif sunabileceği aktarıldı.

Mauro Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması Yetkililer ile konuşuyoruz

'YETKİLİLERİYLE KONUŞUYORUZ'

Fanatik'te yer alan habere göre Mauro Icardi’nin avukatlığını da yapan temsilcisi Elio Letterio Pino konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Resmi bir teklif henüz yok” diyen Pino, ardından şu önemli sözleri sarf etti: “Şu an (dün TSİİ 17.00) Madrid’deyim. Real Madrid’in Icardi için bir teklifi yok. Resmi ya da resmi olmayan bir teklif yapmadılar henüz. Ancak Real Madrid yetkilileri ile konuşuyoruz.”

Haberin Devamı

‘MAURO İLE ZAMAN GEÇİRECEĞİM’

“Pazartesi günü Erden Timur’la görüşmek için İstanbul’a geleceğim. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray - Manchester United maçını izleyip, perşembe günü İstanbul’dan ayrılacağım. Elbette Mauro ile de zaman geçireceğim. Şu an için başka bir şey söyleyemem.”

İNANILMAZ PERFORMANS

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sezona kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 20 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında da takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi. 

Yazarlar