Fenerbahçe Fenerbahçe'de Kim Min Jae'in alternatifi bulundu!

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'in alternatifi bulundu!

11.07.2022 - 07:53 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında son olarak Hull City'i Sakarya'da 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer çalışmalarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avrupa kulüplerinin peşinde koştuğu Kim ile ilgili Fransız ekibinden açıklama gelirken Kim'in ayrılığı ihtimalinde yerine getireceği ismi belirlendi.

Fenerbahçede Kim Min Jaein alternatifi bulundu

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçta Fenerbahçe, Hull City'i Sakarya'da 2-1 mağlup etti. Bir yandan transfer hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde Kim Min Jae'in geleceği merak ediliyor. Fenerbahçe Kim'in ayrılığı ihtimalinde yerine getireceği ismi belirledi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN MUHTEŞEM GOL
Müsabakanın 87'nci dakikasında Fenerbahçe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Sarı-lacivertlilerde topun başına Arda Güler geçti. Arda Güler'in vuruşunda top doğrudan ağlarla buluştu. Fenerbahçe, Arda Güler'in golü sonrası 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

ARDA HAZIRLADI, SERDAR BİTİRDİ
Fenerbahçe attığı golün ardından santra sonrası Hull City'den topu hızlıca geri kazandı. Sol kanattan ceza sahası içerisine giren Arda Güler'in hazırladığı pozisyonda Mergim Berisha kaleyi denedi. Savunmadan seken meşin yuvarlağı önünde bulan Serdar Dursun topu kafayla ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE KAZANDI, JESUS ALKIŞLANDI
Fenerbahçe son dakikalarda bulduğu üst üste gollerle Hull City'i 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından Jorge Jesus ve öğrencilerini alkışladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus oyuncularını tek tek tribünleri selamlamaları konusunda uyardı.

RENNES'DEN KİM AÇIKLAMASI
Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae konusunda Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio’dan çarpıcı bir açıklama geldi. Genesio, Fransız basınına yaptığı açıklamada, Kim’i almaya çok yakın olduklarını ifade ederek, “Bu transferin bizim açımızdan olumlu yönde ilerlediğini biliyorum ama imza atılmadığı sürece temkinli konuşmakta fayda var.” dedi.

Kim’den övgüyle bahseden Genesio, “Büyük hedefleri olan, hırslı ve uluslararası yeteneğe sahip bir oyuncu. Tam aradığımız gibi” diye konuştu.

"SERBEST KALMA BEDELİ PEŞİN ÖDENECEK"
Fransız basını, geçen hafta Rennes’in, oyuncunun serbest kalma bedeli olan 18 milyon euroyu ödemeyi kabul ettiğini, ancak Fenerbahçe paranın tamamını peşin istediği için anlaşma sağlanamadığını yazmıştı.

Haberin Devamı

İtalyan devi Napoli’nin de ilgilendiği 25 yaşındaki Kim Min-Jae, Ağustos 2021’de 3 milyon euroya transfer edilmişti.

Fenerbahçede Kim Min Jaein alternatifi bulundu

KİM'İN YERİNE SEMEDO
Sarı-Lacivertliler’de daha önce de gündeme gelen Ruben Semedo ismi yeniden konuşulmaya başlandı.

Kim Min-jae’ye olan yüksek ilgi nedeniyle yönetim ve teknik heyet, olası bir ayrılığın ardından izlenecek yol haritasını belirledi.

Buna göre Jesus’un talebi doğrultusunda Semedo’nun transferi için girişimlerin başlayacağı kaydedildi.

28 yaşındaki savunmacı geçen sezonun ikinci yarısını Porto’da kiralık geçirmişti. Olympiakos ile sözleşmesinin son senesine giren Portekizli stoper, Yunan ekibinden ayrılmak istiyor.