Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ryan Kent vedaya hazırlanıyor! Transfer için anlaşma sağlandı iddiası

Fenerbahçe'de Ryan Kent vedaya hazırlanıyor! Transfer için anlaşma sağlandı iddiası

23.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Ryan Kent'in ara transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlandığı öne sürüldü. İngiliz yıldızın, Premier Lig ekibiyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Fenerbahçede Ryan Kent vedaya hazırlanıyor Transfer için anlaşma sağlandı iddiası

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de Ryan Kent konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı. 27 yaşındaki oyuncunun ara transfer dönemi için Premier Lig temsilcisiyle anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Ryan Kent'in transferinin Ocak 2024'te resmileşeceği aktarıldı. Sabah'ın İskoç basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Ryan Kent için çok sayıda kulüp devreye girdi.

Fenerbahçede Ryan Kent vedaya hazırlanıyor Transfer için anlaşma sağlandı iddiası

Leeds United başta olmak üzere Rennes ve Rangers'la anılan 27 yaşındaki oyuncunun, Premier Lig temsilcisi Sheffield United ile anlaşma sağladığı belirtildi. Sheddield United ile Ryan Kent arasındaki anlaşmanın 2024 Ocak'ta resmiyet kazanacağı aktarıldı.

Sheffield United ile anlaşma sağladığı vurgulanan Ryan Kent'in Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmediği vurgulandı. İngiliz futbolcu, Dusan Tadic transferi sonrası yedek kulübesine hapsolurken bu sezon 14 müsabakada forma şansı buldu. Ryan Kent bu maçlarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. İngiliz yıldız aynı süreçte 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ryan Kent vedaya hazırlanıyor Transfer için anlaşma sağlandı iddiası

Sarı-lacivertlilerin sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ryan Kent'in sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. İngiliz futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giydi. Rangers'ın 2019-2020 sezonu başında 7 milyon 200 bin euro bedelle renklerine bağladığı İngiliz futbolcu, 2023-2024 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye imza attı.

Ryan Kent, Rangers'ta forma giydiği dönemde İskoçya Ligi şampiyonluğu ve İskoçya Kupası şampiyonluğu yaşadı.