Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

28.02.2023 - 10:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanmakta. Sarı Lacivertliler'de yeni transfer dün takımla birlikte idmana çıktı.

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

Ara transfer döneminin sessiz ekiplerinden Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni transfer de sessiz sedasız takıma katıldı ve dün idmana çıktı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler...

Haberin Devamı

JESUS'TAN OOSTERWOLDE KARARI

Özellikle takım 3’lü savunma ile sahada olacağı maçlarda Oosterwolde’ün önemi daha büyük. Sol kanadı iki yönlü kullanmak zorunda olacak genç futbolcunun buradaki en ufak hatası savunmada sıkıntı yaratabilir. Bu yüzden Jesus futbolcuyu tam olarak istediklerini taktiksel açıdan sahaya yansıtmadan ilk 11’de başlatmayı düşünmüyor.

Hollandalı futbolcu bu sürecin ardından takıma gerçek anlamda dahil olduğunda sarı-lacivertliler 3’lü sistemi daha çok kullanacak. Ferdi Kadıoğlu sağ kanatta, Oosterwolde de sol kanatta önemli görevler alacak.

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

MEVLÜT ERDİNÇ: FENERBAHÇE'YE HEMEN 'EVET' DEDİM

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe kariyeri, Galatasaray teklifi, PSG ve Fatih Terim hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe kariyeri hakkında şunları söyledi:

"Türkiye'de çeşitli takımlarda forma giydin. Özellikle Antalya'da gösterdiğin performans sonrası Fenerbahçe'ye transfer oldun. Bu süreç nasıl gelişti?
O dönemde Antalyaspor ile iyi bir sezon geçirmiştim. Bülent Korkmaz hocam da beni sahada oldukça verimli kullandı. Transfer döneminin bitmesine son 2 gün vardı ve ben Antalyaspor’la anlaşacaktım. O dönemde beni isteyen takımlardan biri de Galatasaray’dı. Bir ay öncesinden aslında Galatasaray’la konuşmuştum ama onlar Falcao’yu transfer ediyorlardı.

Sonrasında Antalyaspor’la yeniden anlaşmıştım, tam 2 gün kala Fenerbahçe’den telefon geldi. Hemen “Evet” dedim. Düşünmedim bile açıkçası. Fenerbahçe bana göre belki son 10 yılda başarısız gibi gözükse de, gelecek 10 yılda Fenerbahçe başarıyı yakalayacaktır. Fenerbahçe gerçekten çok büyük bir kulüp. Öncelikle her yer tanınıyor. Fenerbahçe gibi bir kulüp beni istese ben nasıl kabul edemem yani. Oradaki insanlar cidden çok cana yakın ve iyi insanlar. Kaybettiğimizde herkes üzülüyor, kazandığımızda herkes seviniyordu. Fenerbahçe bana PSG’yi anımsatıyor. Stadyumda inanılmaz bir atmosfer oluyor. Mesela benim oğlum 10 yaşında, Fransa’da okula gidiyor ama herkese Fenerbahçeli olduğunu söylüyor. Bana hayatında Fenerbahçe’deki gibi atmosfer görmediğini söylüyor."

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

LEMOS BREZİLYA'YA GİTTİ

Fenerbahçe'den ayrılan Mauricio Lemos'un yeni takımı belli oldu. Atletico Mineiro Kulübü, 27 yaşındaki savunma oyuncusuyla sene sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kariyerinde ülkesinin Defensor Sporting, Rusya'nın Rubin Kazan, İspanya'nın Las Palmas ve İtalya'nın Sassuolo ekiplerinde forma giyen Lemos, 2020'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertlilerde 15 maça çıkan ve bekleneni veremeyen Uruguaylı futbolcu, geçen sezon Belçika temsilcisi Beerschot'a kiralanmıştı. Bu sezon kadroda yer bulamayan Lemos, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmişti.

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

BRUMA KİRALIK GİTTİ

Fenerbahçe'de Portekizli futbolcu Bruma'nın, SC Braga'ya kiralandığı duyuruldu. Yaz transfer döneminde kiralık olarak alınan Bruma'nın bonservisi, Fenerbahçe tarafından 4.25 milyon euro karşılığında satın alınmıştı.

Portekizli oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak Braga forması giyeceği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu Süper Lig'de sadece 1 maçta görev alabilmiş ve 27 dakika forma giyebilmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

GUSTAVO HENRIQUE BELİRSİZLİĞİ

Fenerbahçe, sezon başında Flamengo'dan kiralanan ancak Samet Akaydın transferi sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Gustavo Henrique ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertliler, oyuncuyu Flamengo'ya yollamak isterken, Brezilya ekibinin de Gustavo'yu geri istemediği öğrenildi.

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı

AFRİKA ÇIKARMASI

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, altyapı için Afrika'da çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'a geçtiğimiz günlerde getirilen 8 Gambiyalı futbolcudan sonra, Nijerya'dan 6, Fildişi Sahili'nden de 3 genç futbolcu daha İstanbul'a gelecek.

İDMANLARA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla başladı. Jorge Jesus yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı; pas çalışmalarıyla tamamlandı.

Afrika'dan transfer edilen isimlerden biri olan Cherno Alagie Jobe da dün A takımla idmana çıktı. Sarı Lacivertliler'in gelen genç futbolculardan çok ümitli oldukları ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz gelişme Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı