Samsunspor Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası! Görüşmeler başladı

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası! Görüşmeler başladı

08.08.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon Emre Demir'i kiralayan Samsunspor'un sarı-lacivertlilerle bir genç yıldız için daha temasa geçtiği aktarıldı. Kırmızı-beyazlıların, 23 yaşındaki oyuncuyu sözleşmesine dahil etmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası Görüşmeler başladı

Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Samsunspor'dan sürpriz bir hamle geldi. Karadeniz ekibinin, sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Samsunspor'un genç yıldızı kadrosuna katmak için resmi temaslara başladığı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ÇOK SAYIDA TAKVİYE YAPILDI

Süper Lig'in yeni ekibi Yılport Samsunspor, kadrosunu Galatasaray'dan 3 isimle güçlendirdi. Kırmızı-beyazlılar, sarı-kırmızılılardan Taylan Antalyalı'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Karadeniz temsilcisinin bir diğer transferi Galatasaray'dan ayrılan Okan Kocuk oldu. Süper Lig ekibi, Emre Kılınç'ı da bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladı.

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası Görüşmeler başladı

Süper Lig devi, Middlesborugh'dan Marc Bola'yı kadrosuna dahil etti. Swansea forması giyen Olivier Ntcham da kırmızı-beyazlılarla anlaşmaya vardı. Samsunspor, Kamerunlu oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Köln'den ayrılan Kingsley Schindler da Samsunspor'la el sıkıştı. Lubomir Satka, Marius, Nanu ve Rick van Drongelen; Samsunspor'un diğer transferleri oldu.

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası Görüşmeler başladı

AYRILIKLAR ART ARDA

Hüseyin Eroğlu'nun kadro planlamasında yer almayan isimler Samsunspor'a veda etti. Tomane, Yusuf Gültekin, Aykut Özer, Ali Ülgen, Sheldon Bateau, Nurullah Aslan, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahid Albayrak, Furkan Güneş ve Sarp Ekinci ile yollar ayrıldı.

Kırmızı-beyazlılarda Celil Yüksel, Polat Yaldır, Moussa Guel, Berk Taşkın, Şener Kaya ve Ali Taha Demir'le de kiralık olarak yollar vedalaşıldı. Ensar Arslan ile Semih Altıkulaç ise serbest bırakıldı. Ali Kaan Güneren kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımlarına geri döndü.

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası Görüşmeler başladı

BURAK KAPACAK'A TEKLİF

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Kırmızı-beyazlıların resmi temaslara başladığı kaydedildi.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 1 müsabakada forma şansı buldu. Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Burak Kapacak'ın güncel piyasa değeri 900 bin euro.

Fenerbahçeli yıldıza Samsunspor kancası Görüşmeler başladı

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Burak Kapacak, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 350 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Genç oyuncu, 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçirdi.

Haberin Devamı