Fenerbahçe Fenerbahçe'nin geri dönüşü sonrası Bourigeaud: Biz aptalız!

Fenerbahçe'nin geri dönüşü sonrası Bourigeaud: Biz aptalız!

27.10.2022 - 22:05 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes karşısında 3-0 yenik durumdan 3-3'lük beraberlik yakalayan Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşandı. Fransız ekibinde mücadele sonrası yıkım yaşanırken Benjamin Bourigeaud'den olay sözler geldi.

Fenerbahçenin geri dönüşü sonrası Bourigeaud: Biz aptalız

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşmasında sahasında Rennes ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Gruptan çıkmayı 4. haftadaki maçlar sonrası garantileyen sarı-lacivertliler, Rennes'e karşı 3-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

GUSTAVO SAKATLANDI
UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Rennes ile karşılaşan Fenerbahçe’de Brezilyalı stoper Gustavo Henrique sakatlık yaşadı. Müsabakanın 59. dakikasında Rennesli oyuncuyla yaşadığı pozisyon sonrasında yerde kalan Gustavo müsabakaya devam edemezken 61. dakikada yerini Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski’ye bıraktı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM DEĞİŞTİ

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. haftasında Fransa'nın Rennes takımını konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre kadroda 1'i zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Medipol Başakşehir müsabakasında sakatlanan İsmail Yüksek'in yanı sıra Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi'yi ilk 11'de değerlendirmedi.

Jesus, kadroda bulunmayan İsmail Yüksek'in yerine Willian Arao'yu oynatırken, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine Bright Osayi-Samuel'i tercih etti. Portekizli çalıştırıcı, hücumda ise Michy Batshuayi'nin yerine Joao Pedro'yu 11'de görevlendirdi.

JESUS'TAN 4 HAMLE BİRDEN
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, oyuna 61. dakikada müdahalede bulundu. Sakatlanan Gustavo Henrique yerini Ezgjan Alioski'ye bıraktı ve Fenerbahçe 4'lü savunmaya döndü. Sarı-lacivertlilerde Alioski ile birlikte Emre Mor, Michy Batshuayi, Miha Zajc oyuna girdi. İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Willian Arao kenara geldi.

GERİ DÖNDÜ
42. dakikada Enner Valencia ile umutlanan temsilcimiz, ikinci yarıda rakip kaleyi abluka altına aldı. 82. dakikada Miha Zajc'ın frikik golüyle farkı 1'e indiren Sarı Lacivertliler, 88. dakikada Emre Mor'la eşitliği yakaladı.

Haberin Devamı

Sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrılan Fenerbahçe, grupta oynadığı 5 maç sonunda 11 puanla lider durumda bulunuyor. Liderlik, son maçta alınacak skorlara göre belirlenecek.

Fenerbahçenin geri dönüşü sonrası Bourigeaud: Biz aptalız

'BİZ APTALIZ'
Bu beraberlik sonrası Fransız ekibi Rennes'te büyük yıkım vardı. Mücadele sonrasında Benjamin Bourigeaud "Çok yanlış, çok yanlış! 3-0 üstünlüğü koruyamadık, aptalız! Bunu yapmaya hakkımız yok. 3-0 öndeyken 3 gol birden yemememiz gerekiyor. Dükkanı kapatabilmeliydik" ifadelerini kullandı.

Rennes Teknik direktörü Bruno Genesio ise maç sonunda: "Takımda kararları ben alıyorum. Bir aptal varsa o benim." dedi.

ZAJC: BU PUANI HAK ETTİK
Mücadele sonunda konuşan Fenerbahçeli yıldız Miha Zajc ise şu ifadeleri kullandı: "Tabii ki zor bir maçtı. Rakibimiz iyi bir takım. İlk yarı performansımız çok iyi değildi ama ikinci yarıda karakterimizi gösterdik. Bu puanı hak ettik."

Haberin Devamı

"Gol çok güzeldi ama daha önemli olan kaybetmemekti. Bizim takımda her oyuncu önemli ve her zaman elinden geleni yapması gerekiyor herkesin. 1 puanda dolayı mutluyum, harika bir atmosfer vardı. Polonya'ya grup liderliği için kazanmaya gideceğiz"