Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 19'luk genç yetenek! Transfer için ilk teklif yapıldı

Fenerbahçe'ye 19'luk genç yetenek! Transfer için ilk teklif yapıldı

19.02.2023 - 18:08 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Türkiye'de kış transfer ve tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından gündeme gelen genç yıldız için ilk teklifin yapıldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki oyuncu için Danimarka temsilcisi bonservis bedelini belirledi.

Fenerbahçeye 19luk genç yetenek Transfer için ilk teklif yapıldı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket ederken gündemine genç yeteneği dahil etti. Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncu için yaptığı transfer teklifinin detayları belli oldu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler ara transfer dönemine oldukça hızlı başladı ancak son dönemde resmi bir adım gelmedi. Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Demir, sarı-lacivertlilere transfer oldu. PSV Eindhoven'dan kiralanan Bruma'nın satın alma opsiyonu kullanıldı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla vedalaşıldı. Mauricio Lemos'un sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Uruguaylı stoper, Atletico Mineiro ile anlaşma sağladı. Bruma, Portekiz ekibi Braga'ya kiralandı. Genç oyuncular Çağtay Kurukalıp ile Eyüp Akcan kiralık olarak Iğdır FK'nın yolunu tuttu.

İsak Vural, sezon sonuna kadar İsveç ekibi Hammarby'e kiralandı. Barcelona'dan transfer edilen Emre Demir, sezon sonuna kadar Samsunspor'un yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye 19luk genç yetenek Transfer için ilk teklif yapıldı

ERNEST NUAMAH SÜRPRİZİ

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un talep ettiği skorer kanat oyuncusu bulundu. Portekizli teknik adamın kurmayları ve scout ekibinin radarına Ernest Nuamah'ın geldiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin genç oyuncu için ilk teklifini yaptığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'a ilk aşamada 4 milyon euro önerdiği belirtildi.

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Nordsjaelland'ın 19 yaşındaki genç oyuncu için istediği bonservis bedeli netlik kazandı. Danimarka ekibinin pazarlıklarda kapıyı 7 milyon eurodan açtığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin Ernest Nuamah'ı transfer etmeyi planladığı ancak bu rakamlara çıkmayı düşünmediği vurgulandı.

Fenerbahçe ile Nordsjaelland arasındaki transfer pazarlıklarının devam ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin 19 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer için ikna ettiği aktarıldı.

Ernest Nuamah daha önce verdiği bir röportajda en çok sağ kanatta oynamayı sevdiğini dile getirmişti. Genç oyuncu dripling ve çalımlarla rakiplerini eksiltmeyi seviyor.

Fenerbahçeye 19luk genç yetenek Transfer için ilk teklif yapıldı

9 GOLE KATKI SAĞLADI

19 yaşındaki oyuncu bu sezon Danimarka'da 16 karşılaşmada forma şansı buldu. Ernest Nuamah bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Ganalı oyuncu geçtiğimiz sezon devre arasında Right to Dream'dan Nordsjaelland'a transfer olmuştu. Genç yıldızın Danimarka temsilcisi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Yazarlar