Galatasaray Galatasaray aradığı sol beki Almanya 2. Ligi'nde buldu! Satın alma maddesi

Galatasaray aradığı sol beki Almanya 2. Ligi'nde buldu! Satın alma maddesi

06.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, sol beke transferinde yeni bir ismi gündemine aldı. Aslan aradığı ismi Almanya ikinci liginde buldu.

Galatasaray aradığı sol beki Almanya 2. Liginde buldu Satın alma maddesi

Galatasaray, sol beke transferinde yeni bir ismi gündemine aldı. Bundesliga 2’de Hannover forması giyen Derrick Köhn’ü satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar bu transferde son aşamaya geldi.

Haberin Devamı

Cim-Bom'un 25 yaşındaki Gana asıllı Alman futbolcu için 400 bin euro kiralama teklifinde bulunduğu ayrıca satın alma opsiyonu için de 2 milyon euro önerildiği belirtildi. Kulüplerin anlaşmasının an meselesi olduğu bildirildi.

RAKİP BANDIRMASPOR
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Teksüt Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda saat 20.45’te RAMS Park’ta Teksüt Bandırmaspor’u konuk edecek.

ZIYECH VE BARDAKCI İÇİN AÇIKLAMA
Sarı-kırmızılı kulüp Abdülkerim Bardakcı ve Hakim Ziyech için sakatlık açıklaması yapıldı. Duyurudu şu ifadeler kullanıldı:
"İki hafta önce sol alt arka adale grubunda strain tespit edilen ve tedavisi devam eden oyuncumuz Abdülkerim Bardakcı, saha çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Afrika Kupası’nda ülkesi Fas’ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen futbolcumuz Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Yazarlar