Kadınlar Futbol Ligi Galatasaray Petrol Ofisi'nden 6 transfer hamlesi!

Galatasaray Petrol Ofisi'nden 6 transfer hamlesi!

04.08.2023 - 20:16 | Son Güncellenme:

Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosuna 6 takviye birden yaptı.

Galatasaray Petrol Ofisinden 6 transfer hamlesi

Galatasaray Petrol Ofisi; Eda Karataş, Benan Altıntaş, Rabia Nur Küçük, Ruth Kipoyi, Mariem Houij ve Luibov Shmatko ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılıların yeni transferleri için Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

İmza töreninin ardından Galatasaray'ın yeni transferleri kulüp televziyonuna açıklamalarda bulundu.

Eda Karataş: Tek hedefimiz şampiyonluk

"Türkiye’nin en büyük camiasında olduğum için çok mutluyum. Galatasaray Spor Kulübü’nün bir parçası olmaktan ayrıca mutluyum. Bu sezon boyunca bu forma altında maçlarımızı kazanıp armamıza layık bir şekilde futbol oynayacağız. Bu armayı taşıdığım ve bu renklerin içerisinde olduğum için çok mutluyum. Galatasaray Spor Kulübü’nün hedefi şampiyonluktur. Geçen seneki takıma bu sene yeni oyuncular katıldı. Tek hedefimiz şampiyonluk. Hem yeni gelen arkadaşlarımız hem var olan arkadaşlarımızla bir bütün olup şampiyon olacağız inşallah."

Benan Altıntaş: Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak istiyorum

Haberin Devamı

"Öncelikle çok heyecanlı ve umutluyum bu sezon için. Çok büyük bir camia ve ben bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şampiyonluk daha önce yaşadığım bir şey. Müthiş bir his. Bunu Galatasaray’da yaşamak istiyorum. Umarım bunu gerçekleştiririz. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağız."

Rabia Nur Küçük: En iyi mücadeleyi vereceğiz

"Öncelikle Türkiye’nin en büyük camiasında olduğum için çok heyecanlıyım. Futbolun en güzel başarılarını burada yaşayacağım inşallah. Şampiyon olmak için buradayız. En iyi mücadeleyi vereceğiz."

Ruth Kipoyi: Şampiyon olmak için geldim

"Çok mutluyum bu formayı giydiğim için. Ben buraya şampiyon olmak için geldim. İnşallah tüm mücadeleyi vereceğim bu takım için."

Luibov Shmatko: Galatasaray’da olduğum için çok mutluyum

"Herkese merhaba. Bu takımda olduğum için çok mutluyum. Galatasaray, Türkiye’deki en büyük takım. Bu sezon iyi bir takım olacağız ve kupayı alacağız."

Mariem Houij: Galatasaray’da olmak mutluluk verici

"Böyle bir büyük kulübe geldiğim için çok mutluyum. Şampiyon olmak için geldim. Burada olmak mutluluk verici."

Yazarlar